Al contraatac

Penis i vulves

Afortunadament, la societat ja va molt al davant dels del club de l'autobús que, per descomptat, s'han fet sentir

2
Es llegeix en minuts
jgblanco37527665 madrid  03 03 2017  caravana de hazte oir con el lema modifi170303151302

jgblanco37527665 madrid 03 03 2017 caravana de hazte oir con el lema modifi170303151302 / JOSE LUIS ROCA

Hi ha uns senyors que ja fa dies que estan invertint temps i diners a passejar per Espanya amb un autobús parlant de penis i vulves d’altri. Aquesta frase per si mateixa reflecteix una situació tan ridícula, que em genera fins i tot una mica de vergonya aliena. No deixa de sorprendre’m l’obstinació dels integrants de l’organització Hazte Oír per embarcar-se en aquest pla per exercir de sexadors infantils.

     La situació és de tal surrealisme que, per esquivar les prohibicions judicials, on abans hi deia «els nens tenen penis» i «les nenes tenen vulva», primer van haver d’afegir-hi uns interrogants. I ara directament han tapat les al·lusions als òrgans sexuals. Per tant, el que es llegeix en aquest moment és «els nens tenen» i «les nenes tenen». Ho han hagut de deixar a la imaginació. Cadascú pot tenir el que vulgui, com abans que intentessin irrompre amb els seus traumes ambulants en les consciències dels nens. 

    Les persones que formen part d’Hazte Oír denuncien que estan sent censurades, que el fet que no les deixin circular amb els penis i les vulves d’altres suposa un gravíssim atac a la llibertat d’expressió. Home, que ho diguin ells, que han exigit al llarg de la seva història la retirada d’espots publicitaris al·legant que feien apologia gai, és tremendament sorprenent. I que ho diguin quan pretenen conduir un autobús per dir-los als nens com han de viure la seva sexualitat, una qüestió tan summament íntima, és com a mínim xocant. 

    Aquests senyors han explicat que el seu objectiu és combatre l’adoctrinament, el suposat intent escolar i domèstic de barrejar alegrement penis amb vulves. Com si algú volgués ser home o dona en funció del que li digui un professor o una mare, donant per fet que no respon a un profund sentiment, sinó a docents polititzats que volen convertir les escoles en fàbriques de transsexuals.

    Crec que a qualsevol persona amb sentit comú li semblarà bé que els nens siguin educats en el respecte a si mateixos i als altres. No fa tant, la sexualitat no era un tema del qual es parlés naturalment a les aules o a les cases, cosa que derivava en moltes ocasions en una falta de comprensió i tracte cruel a qui sortís del que es considerava habitual.

Notícies relacionades

El club de l’autobús

Afortunadament, la societat ja va molt al davant dels del club de l’autobús que, per descomptat, s’han fet sentir. Suposo que són de la teoria que parlin d’un, encara que sigui malament. En aquest cas, els pot sortir el tret per la culata, perquè podrien perdre els beneficis que comporta ser considerada una organització d’«utilitat pública». En la meva opinió, el que és realment útil és pensar i no ferir els altres. La tolerància és símptoma d’intel·ligència.