Dues mirades

Urdangarin

Ningú va saber veure el que portava entre mans aquest noi. És evident que té un do especial

1
Es llegeix en minuts
abertran21632100 spanish king juan carlos  son in law  inaqui urdangarin arri170217100412

abertran21632100 spanish king juan carlos son in law inaqui urdangarin arri170217100412 / JAIME REINA

Així que ens vam equivocar amb aquest noi. Que n’és de llest. Doncs resulta que no només és un crac dels negocis, sinó que actua amb més sigil, més astúcia i més contundència que el KGB, que Déu n’hi do. Quina gran carrera que hauria fet als serveis secrets. Un autèntic geni de les ombres. Capaç de burlar tota la cort reial i, fins i tot, inocular a la seva pròpia dona aquest contagiós virus de niciesa que ataca algunes esposes. Jo no ho sabia. Jo no ho veia. Jo no ho sentia… ¿Ens comprem una altra caseta?

Notícies relacionades

Ningú, ningú va saber veure el que portava entre mans aquest noi. És evident que té un do especial. Ha de ser intel·ligentíssim per saber com aprofitar-se dels reials avantatges i els reials engranatges sense que ningú l’hi hagi ensenyat. Un cas de superdotació, vaja. Perquè una cosa és mamar privilegis de bressol (i seguir xuclant d’allà tota la vida, fins i tot al banc dels acusats) i una altra cosa és això, ser un noi sa, esportista i, de sobte, convertir-se en un llop dels negocis. 

Doncs sort que això ja no tornarà a passar. Ara, la Corona ha obert les finestres i airejat les estances. Tot se sap. Bé, excepte alguna coseta, com per exemple la fortuna personal del Rei. Res, menudeses. A la paraula transparència la va sorprendre que l’elegissin per descriure les activitats de la Casa Reial. Després, li va venir un atac de riure. Ara està deprimida. No se sap per què.  H