Halloween d'entretemps

1
Es llegeix en minuts

Article 506. M’entusiasma estèticament aquesta època d’any. Molta gent ho anomena «temps de bojos», perquè passem de l’estiu a l’hivern en pocs dies, però té alguna cosa màgica aquest fred intens que desplaça el calorós estiu.

Però no és del temps del que us vull parlar, sinó de la roba que la gent porta aquests dies. I és que aquests dies passa una cosa meravellosa pels carrers. Resulta que… Val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: Google y el cerebro global (DVD). Ben Lewis aconsegueix en aquest interessantíssim documental explicar-nos el misteri dels llibres escanejats de Google i les seves curioses intencions.

Segona posició. El amor te hará inmortal, de Ramon Gener (editorial Plaza Janés). Preciós llibre sobre les pèrdues més intenses que existeixen, com és la marxa dels pares. Cada paraula d’aquest llibre sana i busca explicacions sobre les coses inexplicables amb l’ajuda de la música i els records.

Primera posició. Arucitys (8TV). Demà arribaran als 3.000 programes però el més fantàstic no és aquest número tan rodó, sinó que Arús, Angie i tot el seu equip aconsegueixen sempre que somriguis i et sentis feliç durant hores. ¡En volem 3.005 més!

I el que és meravellós és el que jo anomeno «època de les disfresses». I és que et pots ensopegar amb gent que va en pantalons curts esperant en un semàfor al costat d’altres amb jaqueta gruixuda i guants. És interessantíssim, perquè la moda de dues estacions es conjuga durant aquests dies pels carrers.

Notícies relacionades

M’encanta quan això passa perquè la gent es mira com pensant que els bojos són els que vesteixen diferent. I sempre que observo això, penso en aquella magistral frase que em va dir el meu pare hospitalari: «Ser diferent només depèn de quants estiguin en el teu bàndol…»

Així que siguem diferents en tot el que necessitem i lluitem per fer bandera d’aquesta diferència. ¡Feliç Halloween avançat!