On Catalunya

Us heu de deixar veure a...

.Dou: la botiga mutant del futur ja està a Ciutat Vella

Nou imant de moderns de Barcelona. Calaix de sastre en el qual comprar roba i taules de ‘skate’ o realitzar sessions de fotos i de maquillatge professional

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Coshopping. Pop-up store. Interior design. Coworking. Events. Photovideo studio... ¡Uf, deixeu que respiri un moment! Benvinguts a un dels espais més segle XXI de Ciutat Vella. Es diu .Dou (Doctor Dou, 11) i és un mar de possibilitats per a mil·lennistes, moderns, ‘skaters’, rapers, dissenyadors i tota mena de ments joves i creatives. En altres paraules: encaixa com un guant de vellut al Raval. Proveït d’uns plats de discoteca que escupen música urbana de qualitat, l’interior de .Dou és un calaix de sastre en el qual podràs comprar roba de diferents marques convidades –de Norh Raval a Doomsday Society–, realitzar sessions de fotos, aconseguir taules de ‘skate’ de disseny, organitzar esdeveniments privats i fins i tot concertar sessions de maquillatge professional (no és broma, tenen un petit camerino a la mateixa botiga.)

Si no n’heu tingut prou amb la seva espaiosa i lluminosa botiga principal, just al costat, a la cantonada Doctor Dou-Pintor Fortuny, han obert també una galeria en la qual venen fotografies artístiques, per si voleu alegrar les parets de casa. Jove, atrevit i sense limitacions, aquest nou model de negoci intel·ligentment obert al costat del Macba, capital de l’‘skate’ i el trap, és un exemple perfecte de botiga mutant per al futur. I el millor és que ja la tenim en el present.