On Catalunya

T’has de deixar veure a...

Demasié ‘rolls’ sense filtre a Barcelona

En aquesta fàbrica de dolços impossibles, pots patir la síndrome de Stendhal de la rebosteria americana si no vas preparat.

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

El material de Demasié és més Instagram ‘friendly’ que les noves pestanyes de Dulceida. En aquesta fàbrica de dolços impossibles, pots patir la síndrome de Stendhal de la rebosteria americana si no vas preparat. El colorit extrem dels seus bigarrats productes, el disseny pop del local i les aromes pastisseres que emanen les safates et poden fer caure en un tràngol del qual només podràs sortir clavant els ullals a un dels seus increïbles ‘rolls’. Són l’especialitat de la casa, artesanals i tan bonics que no hi ha filtre que els pugui millorar: els tenen de tots els sabors possibles i fins i tot n’hi ha de salats.

Demasié

Notícies relacionades

Quan les safates d’aquestes esponjoses espirals s’exposen a l’aparador de la botiga del carrer de la Princesa (en tenen una altra davant de l’església de Santa Maria del Mar), són pocs els vianants que no perden l’oremus i es dediquen a fotografiar o enganxar el nas al vidre. Fica’ls a la teva vida: el teu ‘feed’ s’engreixarà a base de ‘m’agrada’ i felicitat enfornada, quedaràs bé amb els col·legues.

Per cert, pots rematar la feina amb un bon cafè i unes ‘cookies’ com punys que et tornaran la fe en la humanitat durant els tres segons que tardis a fotografiar-les, olorar-les i engolir-les. Si et va la marxa, compte amb la galeta de matxa: res més lluny de la meva intenció que generar una legió d’addictes.

Temes:

Tendències