On Catalunya

DE BOTIGUES

Cuervo: calçant elegància

Aquesta sabateria no només ven sabates d'alt nivell; també les fa a mà al gust de cada client. Inverteixen 150 hores en cada parell

zentauroepp50630797 onbarcelona abel191105132600

zentauroepp50630797 onbarcelona abel191105132600 / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

Giorgio Armani diu que «un parell de sabates barates no és un estalvi encertat, perquè el calçat és la base principal de l’armari». Els que pensen com ell tenen on anar a Barcelona: Cuervo és una ‘boutique’ molt especial, més que una sabateria i més que una cordoneria. Una cosa així com un ‘boudoir-atelier’ dedicat a la sabata i el seu univers, amb tota l’elegància i sensualitat que comporta. Aquí, Teresa Folguera i Emili Guirao li reten culte des de la tradició, l’artesania i l’alta qualitat.

Cuervo

París, 198bis De dilluns a dissabte, d’11.00 a 14.30 i de 17.00 a 20.30 hores www.cobblerblack.com

En un ambient de summa i íntima sofisticació, ofereixen una desena de models ‘prêt-à-porter’ per a home i una desena per a dona, fets amb pells de gamma alta (ant, boví...) i fins acabats. Són models de patrons clàssics però actuals i atemporals, amb preus a una mitjana de 350 euros, i que, amb bones cures, poden durar anys.

Cuervoes diferencia perquè fan calçat a mà i a mida al gust del client. Aquestes peces costen uns 2.200 euros, preu que es justifica per la qualitat dels materials i per les hores que necessita cada parell: més de 150. «Idealment, cada persona hauria de tenir un calçat fet a la seva mida que s’adaptés perfectament a la seva talla i forma de peu. Tot i que ho considerem un luxe, seria per pur confort», explica Folguera. 

Notícies relacionades

També ofereixen serveis de manteniment de bolsos i sabates de pell. Netegen, tracten i tenyeixen. Una cura minuciosa que dispensen a cada producte per allargar-li la vida. També tenen una selecta gamma de complements: calçadors, ‘sets’ de neteja, raspalls i formes. La botiga perfecta per als fans del calçat. I són molts. 

 

Temes:

Botigues