On Catalunya

Chez Paulette: el temple del 'hand made'

Entre les peces artesanes, úniques i de comerç just que ven aquesta botiga sempre trobaràs alguna cosa per regalar... o per regalar-te

zentauroepp50067767 onbarcelona abel191029124320

zentauroepp50067767 onbarcelona abel191029124320 / maitecruz

1
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

La història d’aquesta botiga és entranyable. Tot comença a França, ambMarion, apassionada de les arts manuals, que de manera autodidacta es posa a crear objectes tèxtils i bijuteria per als seus. Convertit en un autèntic vici, prova sort als mercats d’artesans de la seva Bretanya natal i triomfa. Un canvi de vida la porta aBarcelona i aquí aposta pel seu somni, venent les seves peces al Gòtic. Per ampliar i diversificar el seu catàleg, treu una petita convocatòria de creadors. Llavors la seva compatriotaElodieli presenta els seus objectes de decoració. ¡Bingo! L’enamorament sobtat professional és instantani i s’associen per obrirChez Paulette al Born. D’això en fa poc més d’un any. Des d’aleshores s’ha convertit en una botiga fetitxe per als qui busquen una peça única i de creació sostenible.

Chez Paulette

Carders, 31 Tel. 628 50 42 51 Horari: cada dia d’11.00 a 20.00 horaschezpaulettebarcelona.com

Chez Paulette és alguna cosa així com el temple del hand made, una botiga amb ànima (també ‘online’) on es nota que les seves fundadores han renovat i personalitzat cada centímetre de paret amb carinyo. Un lloc atapeït de joies, accessoris de moda o decoració, peces per a nadons, objectes pràctics per a la llar... on trobar alguna cosa per regalar o regalar-se, siguin cistelles de vímet personalitzats, turbants, braçalets i arracades, pitets, làmines decoratives, vestits... Tot això, amb la garantia que cada peça és autèntica, única i feta amb molt amor. La seva selecció creix diàriament amb articles d’altres creadors talentosos de la ciutat. També organitzen tallers de costura, bijuteria, cosmètica natural..., en línia amb la seva filosofia: objectes ‘hand made’ únics i de comerç just. 

Temes:

Botigues