On Catalunya

LA FESTA DEL TRANSFORMISME

Tots volen ser Freddie Mercury

Visitem les principals botigues de disfresses, com la nova Carnavalife, Menkes, Atucom i Party Fiesta, per saber què triomfarà aquest Carnaval

zentauroepp47079239 visitar190226132132

zentauroepp47079239 visitar190226132132

2
Es llegeix en minuts
Natàlia Queralt

Freddie Mercury

"Ja no ens queden dents". És la frase que més s’està repetint a les botigues de disfresses elsdies previs a Carnaval. ¿S’espera una plaga de vampirs? No. ¿Busquen actors per rodar un anunci de Colgate? Tampoc. Sembla que 'Bohemian rhapsody', el 'biopic' sobre el líder de Queen que ho ha petat als cines alsOscars (quatre estatuetes), també triomfarà en el Carnaval. Aquest any es multiplicaran les samarretes blanques de tirants, els texans blau clars i les vambes per emular un dels ‘looks’més característics de Freddie Mercury, el que va lluir en el concert Live Aid.A Rami Malek, que ha guanyat l’Oscar al millor actor, li surten competidors.

No només és objecte de recerca i capturala particular dentadurade Mercury, també ho és el seu bigoti, que a hores d’ara ja comença a escassejar a les botigues. Per als que no arribin a temps d’aconseguir-lo, un suggeriment: comprar un bigoti més frondós i retallar-lo a casa es pot convertir en una bona solució. Això de les dents, ja és una altra història. Una disfressa fàcil i barata, però querequereix molta actitud.

Un últim apunt: pensa-ho un parell de vegades abans de començar a entonarel seu característic“eeeoooo”a mitjanit i a ple pulmó perquè potser al porter de la discoteca o als veïns que dormen plàcidament no els faci gaire gràcia.

‘La casa de papel’

El Carnaval és la nova manera de mesurar la popularitat de les sèries. Si fa dos anys el fenomen eraStranger thingsi l’any passat va serPeaky blinders, aquesta vegada s’espera l’assalt de les màscares i les granotes vermelles deLa casa de papel.Si vols ser original, convenç algú de la colla per disfressar-se d’El Profesor i tenir així l’equip complet. Si vas en grup, per ser pràctics, no oblideu posar-vos algunacosa distintivaamb els amics perquè serà difícil trobar-se entre tants Tokio, Moscú i Berlín.

Els fans deJoc de trons han convertit les seves disfresses d’aires medievals en un clàssic.Segur que aquest any tampoc hi faltaran els Stark.

La disfressa d’unicorn és una aposta segura per a aquests dies. / martí fradera

Granotes d’animals

El Carnaval és l’excusa perfecta per fer el que sempre has desitjat: sortir de festa amb una batamanta. Còmodes i calentones, les granotes d’animals són unaaposta seguraque podràs reutilitzar perquè són ideals per estar per casa a l’hivern. La varietat és infinita, des d’ossos panda a pingüins passant pels felins. Menció especial per als unicorns, que continuaran arrasant entre nens i adults devots d’aquesta criatura fantàstica. L’accessori ideal que no pot faltar: purpurina, purpurina i més purpurina.

Marshmello

Notícies relacionades

Això d’ocultar la identitatsempre ha donat un toc de morbo al públic.Una altra de les disfresses que es preveu per a aquest Carnaval és la de Marshmello, el disc jòquei nord-americà que s’oculta darrere d’una màscara blanca amb dues ics als ulls. Tindràs l’excusa ideal per demanar-li cançons al ‘dj’ de la festa. ¿O és que algú es negaria davant d’un suggeriment musical del Marshmello mateix, just arribat dels Estats Units?

Superherois

Hi ha clàssics que es repeteixen any rere any, comels superherois.Spiderman i Batman són una aposta segura, mentre que la de Wonder Woman va ser una de les disfresses més repetides la passada edició. L’estrena de l’última pel·lícula de ‘Los vengadores’i, en general, tot l’univers Marvel sortiran al carrer aquest Carnaval. Prepara’t per creuar-te amb Thor, Hulk, Ironman i el Capità Amèrica a més d’una cantonada.