Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

BOTIGUES

Elijah: el centre de tatuatges de les 'celebrities'

El supermodel Stephen James ha obert a Barcelona Elijah, el temple especialitzat més gran d'Espanya

Patricia Castán

Elijah: el centre de tatuatges de les 'celebrities'

ALVARO MONGE

Compte: és gairebé impossible donar una ullada a aquest macroespai batejat com a Elijah sense sentir la temptació del canvi i sortir-ne revestit amb un tatuatge o una tallada de cabells a l’última. L’edèn aixecat pel supermodel Stephen James convida a la renovació, a deixar enrere un estilisme gris i a sucumbir a la tinta. En sis cabines, un miniexèrcit de tatuadors de primera divisió encapçalen aquesta acció mutant, que completen per via capil·lar diversos estilistes. Tot molt ‘cool’ i una mica transgressor, alhora que immaculat com un quiròfan. Perquè el model més tatuat del món sap el que és patir per trobar un entorn modern però amb bones condicions higièniques i mans d’artista. Per això va decidir donar curs al seu vessant empresarial i satisfer tots els que li preguntaven per aquest tatuatge o l’altre.

El centre més gran d’Espanya

Va triar Barcelona per obrir, la tardor passada, el temple especialitzat més gran d’Espanya (i potser d’Europa), que al març s’inaugurarà formalment amb ‘celebrities’ amb epidermis estampats. Un recorregut pel seu cos (o tela) fa caure de cul entre el mosaic de figures i icones que s’encadenen. Va començar als 17 anys amb una estrella de David i de seguida van ser els seus gustos musicals i culturals els que es va anar imprimint: Dalí, la reina Elisabet, Frida Kahlo, Morrisey, Wild... Un a un van anar profanant la seva pell fins a cobrir-la per complet, a excepció del seu rostre de faccions de revista. Per al paio que va ballar sobre un escenari amb Madonna, va incendiar internet amb la seva campanya amb Irina Shayk (li va ajudar a aconseguir 2,3 milions de seguidors a Instagram) i ha lluit body per a Philipp Plein o Calvin Klein, l’elecció d’epicentre vital estava clara: Barcelona. Es va enamorar prou de la metròpolis catalana per deixar enrere el seu passat londinenc i el seu currículum de futbolista.

A Elijah un pot transformar-se, però també pot simplement flipar. Per la seva estètica tan diferent a altres centres, pels seus múltiples detalls (com el terra ceràmic que reprodueix les sanefes del seu propi clatell) o per tot el que hi passarà els pròxims mesos. Stephen explica a On Barcelona que aspira a desenvolupar un punt de trobada creatiu: per a exposicions i esdeveniments al seu brutal soterrani, o per prendre contacte amb les noves tendències estètiques. Perquè sempre passin coses estimulants. I perquè el model es deixa caure contínuament pel seu territori, on a més de posar color, exhibeix maneres de ‘gentleman’ i bon rotllo.

Temes: Botigues