On Catalunya

BOTIGUES

Elijah: el centre de tatuatges de les 'celebrities'

El supermodel Stephen James ha obert a Barcelona Elijah, el temple especialitzat més gran d'Espanya

zentauroepp46548706 visitar190123104107

zentauroepp46548706 visitar190123104107 / ALVARO MONGE

2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Compte: és gairebé impossible donar una ullada a aquest macroespai batejat com a Elijah sense sentir la temptació del canvi i sortir-ne revestit amb un tatuatge o una tallada de cabells a l’última. L’edèn aixecat pel supermodel Stephen James convida a la renovació, a deixar enrere un estilisme gris i a sucumbir a la tinta. Ensis cabines, un miniexèrcit detatuadorsde primera divisió encapçalen aquesta acció mutant, que completen per via capil·lar diversosestilistes. Tot molt ‘cool’ i una mica transgressor, alhora que immaculat com un quiròfan. Perquè el modelmés tatuat del mónsap el que és patir per trobar un entorn modern però amb bones condicions higièniques i mans d’artista. Per això va decidir donar curs al seuvessant empresariali satisfer tots els que li preguntaven per aquest tatuatge o l’altre.

El centre més gran d’Espanya

Notícies relacionades

Va triarBarcelonaper obrir, la tardor passada, el temple especialitzatmés gran d’Espanya(i potser d’Europa), que al març s’inaugurarà formalment amb ‘celebrities’ amb epidermis estampats. Un recorregut pel seu cos (o tela) fa caure de cul entre el mosaic de figures i icones que s’encadenen. Va començarals 17 anysamb una estrella de David i de seguida van ser els seus gustos musicals i culturals els que es va anar imprimint: Dalí, la reina Elisabet, Frida Kahlo, Morrisey, Wild... Un a un van anar profanant la seva pell fins a cobrir-la per complet,a excepció del seu rostrede faccions de revista. Per al paio que va ballar sobre un escenariamb Madonna, va incendiar internet amb la seva campanya ambIrina Shayk(li va ajudar a aconseguir 2,3 milions de seguidors a Instagram) i ha lluit body per aPhilipp Plein o Calvin Klein, l’elecció d’epicentre vital estava clara: Barcelona. Es va enamorar prou de la metròpolis catalana per deixar enrere el seu passat londinenc i el seu currículum de futbolista.

AElijahun pot transformar-se, però també potsimplement flipar. Per la seva estètica tan diferent a altres centres, pels seus múltiples detalls (com el terra ceràmic que reprodueix les sanefes del seu propi clatell) o per tot el que hi passarà els pròxims mesos. Stephen explica a On Barcelona que aspira a desenvoluparun punt de trobada creatiu: per a exposicions i esdeveniments al seu brutal soterrani, o per prendre contacte amb les noves tendències estètiques. Perquè sempre passin coses estimulants. I perquè el model es deixa caure contínuament pel seu territori, on a més de posar color, exhibeixmaneres de ‘gentleman’ i bon rotllo.

Temes:

Botigues