DE 10 METRES D'ESLORA

Desapareix un pesquer mentre pescava en aigües de Pontevedra

Un helicòpter i dues embarcacions participen en el dispositiu de recerca

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS
SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Diversos efectius intenten localitzar un pesquer, que té per nomEl abuelo leloi amb base a Bueu (Pontevedra), que es va perdre de vista a l'oest de l'illa d'Ons, en aigües del litoral de Pontevedra, segons han confirmat fonts del servei d'emergències 112.

El dispositiu de recerca, en què participen l'helicòpterPesca I,l'embarcacióIrmáns García Nodali laSalvamar Sargadelos,s'ha activat arran d'una trucada del pesquerCRO IIIa Salvament Marítim, que al seu torn a les 9.18 hores havia alertat el 112.

Notícies relacionades

El pesquer va perdre el contacte ambEl abuelo lelo,i va alertar de la seva desaparició. Fonts de l'àmbit pesquer han explicat que al vaixell que ha donat l'avís hi ha el pare del patró del pesquer desaparegut.

El abuelo lelo,que té 10 metres d'eslora i buc de fusta amb colors blanc i negre, es dedica a les arts menors i estava pescant en aigües de la zona d'Ons. La tripulació del vaixell estaria formada per quatre persones, encara que aquesta dada està pendent de confirmació, perquè no sempre hi treballa el mateix nombre de mariners.