On Catalunya

ART

Les tres últimes exposicions que ens han agradat

Les mostres d'Alfons Borrell, Jordi Alcaraz i Alicia Framis mereixen una visita. Encara hi ets a temps a veure-les

 

  / GASULL FOTOGRAFÍA

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Aquestes són les tres exposicions que ens han agradat més les últimes setmanes, per això les tornem a recomanar. Encara es poden visitar. Et recordem de què van.


‘7.VII.2016’.

ALFONS BORRELL

ALFONS BORRELLAlfons Borrell (Barcelona, 1931), que va per lliure, exhibeix les seves cortines de color on mostra emocions. El sentiment es plasma en les seves obres, que es poden veure a la galeria Joan Prats.


'Exercici de desaparició'.

'ESBORRADÍS', DE JORDI ALCARAZ

Notícies relacionades

'ESBORRADÍS', DE JORDI ALCARAZNatàlia Farré, la nostra cronista d'art, diu que "s'ha d'anar a veure aquesta exposició sí o sí, tot i que no és fàcil". Esteu avisats: en les obres de Jordi Alcaraz no hi ha pintura, hi ha matèria. Cartrons esbotzats a cops de puny o a pedrades, filferros recargolats, miralls trencats i metacrilat, marcs vells, llibres... Es pot veure a Can Framis fins a l'11 de juny. 


Alicia Framis, a 'L'habitació dels llibres prohibits'. CHRISTIAN MORALES

'L'HABITACIÓ DELS LLIBRES PROHIBITS', D'ALICIA FRAMIS

'L'HABITACIÓ DELS LLIBRES PROHIBITS', D'ALICIA FRAMISL'enunciat de l'exposició d'Alicia Framis (Barcelona, 1967) que té lloc a la Blueproject Foundation és claret. Una habitació i uns llibres prohibits. 'La caputxeta vermella', 'Cien años de soledad', la saga de Tarzan han patit censura. Sembla mentida, ¿oi? Doncs es poden llegir i comentar amb altres visitants a la mostra en una habitació.

Temes:

Exposicions Art