Pla Low Cost

3 coses per fer de nit quan només tens 10 €

Obres el moneder i només hi ha un bitllet dels vermells. ¿Què pots fer amb 10 € a Barcelona? Aquestes 3 coses

Albert Fernández

3 coses per fer de nit quan només tens 10 €

1. Ungles i dents per 7 €

L’artista Evripidis Sabatis coordina aquestes festes mensuals protagonitzades per bandes femenines i LGBTQ. Aquest divendres, Freedonia acull una altra edició desbordant d’actitud, amb el rock de garatge de Grasa, el pop alienígena d’Anatomía Humana Desmontable i l’animació estranyada del trio de pop fosc Luces NegrasLlamadas Perdidas remataran la festa.

FreedoniaLleialtat, 6.


2. Festa amb segell per 0 €

Aquests follets de la festa experimental no paren d’avançar. Després de fundar el seu segell musical, Side UP Works i animar-li al personal incomptables caps de setmana des del seu club al Paral·lel, This Side UP arrenca divendres SUW, una celebració amb tres artistes del segell, FiberrootThomass Jackson & Persona. Les 300 primeres entrades són gratis.

This Side UPAvinguda del Paraŀlel, 37


3. Vida subterrània per 0 €

No fan falta excuses per visitar Abaixadors 10, però aquí en teniu una. Aquest dissabte, 26, et pots perdre en les vibracions còsmiques i el soroll magnètic de Subterranea Syndicate, col·lectiu sonor que va del house al kraut, format per Savvanah, Harmony, DIY 1990. Balla i ajuda’ls a salvar el món de tirans i fals nihilisme.

Abaixadors 10Abaixadors, 10