SEGONS 'PEOPLE'

Scarlett Johansson es compromet amb l'actor Ryan Reynolds

L’actor Ryan Reynolds i Scarlett Johansson.

L’actor Ryan Reynolds i Scarlett Johansson.

1
Es llegeix en minuts

L'actriu nord-americana Scarlett Johansson, considerada una de les dones més desitjades del planeta, està oficialment fora del mercat al comprometre's en matrimoni amb l'actor canadenc Ryan Reynolds.

Segons informa avui l'edició digital de la revistaPeople, el representant de la musa de Woody Allen ha confirmat a la publicació que "tots dos estan molt emocionats" tot i que encara no s'ha establert la data de l'enllaç.

Segons sembla, Reynolds, de 31 anys, que actualment es troba rodantThe Proposalamb Sandra Bullock a Boston, va fer fa pocs dies la proposta a Johansson, de 23 anys.

Esquiva les preguntes

La protagonista deDiario de una niñera(2007) està desitjant lluir el seu anell de compromís, juntament amb un vestit de Dolce & Gabbana, en una gala que tindrà lloc aquesta nit al Museu Metropolitan de Nova York, segons cita la publicació.

Notícies relacionades

Fa a penes uns mesos, Johansson va recórrer a la seva passió política amb el senador d'Illinois i aspirant demòcrata a la presidència dels Estats Units, Barack Obama, al ser preguntada pels seus plans de casament amb Reynolds.

"Estic compromesa amb... Obama", va fer broma la protagonista deMatch Point(2005) per esquivar les preguntes de la premsa al tornar d'una visita a les tropes nord-americanes al golf Pèrsic.