On Catalunya

Concert d'estiu

La nit més esperada de l'estiu

nitestiu web

nitestiu web

1
Es llegeix en minuts
Lluis Muñoz

És estiu, arriba el cap de setmana, cau la nit i toca escollir a quina festa major anar. Un moment per escapar-se de la calor, relaxar-se i disfrutar de bona música, a l’aire lliure, sota les estrelles i amb la millor companyia. No hi ha cap poble ni ciutat que no tingui la seva festa, perquè és la millor ocasió per fer comunitat, generar amors d’estiu i viure en un estat de felicitat, des del qual disfrutar de l’existència al màxim. 

No obstant, en aquest tipus d’esdeveniments, es troben a faltar els nostres músics favorits, així com, per als més melòmans, un concert d’una bona orquestra enmig de la plaça del poble. Conscient d’això, el Festival Grec organitza ‘El pop d’una nit d’estiu’, una nit musical en un espai molt especial, l’espectacular amfiteatre grec, que es convertirà en una gran plaça per recrear el concepte estiuenc de festa major. 

Aquest concert col·lectiu tindrà lloc el 25 de juliol vinent i està organitzat pel TR3SC al Teatre Grec, convertint-se en una ocasió única per escoltar en un mateix escenari 13 líders de bandes de referència del panorama pop-rock de Catalunya, que interpretaran un tema cadascú, acompanyats d’una formació orquestral d’una trentena de músics, la GIOrquestra, dirigida per Marc Timón. 

La música catalana, de festa major

Notícies relacionades

Tretze músics de primera, acompanyats per 30 instrumentistes, durant 90 minuts i a plena nit d’estiu. Sens dubte, el somni d’una nit d’estiu per als amants del pop. 

Els convidats a interpretar un tema propi acompanyats de la simfònica són: David Carabén, líder de la banda Mishima;  Clara Peya, que des del piano aconsegueix un gran eclecticisme; Joan Dausà, amb un viatge interior; i Maria Arnal i Marcel Bagés apostant per la música popular.  Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Ramon Mirabet i Judit Nedderman interpretaran un dels seus temes més coneguts; Joan Colomo oferirà la seva personalitat; Ferran Palau demostrarà què és el pop metafísic; Quimi Portet mostrarà el seu sentit de l’humor; i Núria Graham, Alba Carmona o Pavvla portaran el seu talent a l’escenari del Grec. 

Temes:

Música