On Catalunya

AGENDA MORITZ

Música sense mitjancers

El cicle Fàbrica Moritz Backstage proposa tota una sèrie de concerts en els quals es prioritza el contacte entre artistes i públic. El pròxim serà el de Xavier Calvet, el 18 de maig

moritz

moritz

1
Es llegeix en minuts
Eduard Palomares

La música en petit format sempre ha sigut una predilecció de Moritz, com ha demostrat recolzant propostes que valoren la qualitat, la proximitat i la comoditat per sobre de noms ‘mainstream’ i grans escenaris. Ara ha fet un pas més amb el seu cicle Fàbrica Moritz Backstage, en el qual es prioritza la interacció entre el públic i els grups.

Fins ara han passat per l’escenari ubicat a la Sala 39 –al soterrani–, Bigott, Club del Río i Mourn, però encara queden més oportunitats: Xavier Calvet, Zelada i Las Odio.

El nom escollit –Backstage– ja diu molt del que es busca en aquests concerts, que, al seu torn, representen l’estrena de la Fàbrica Moritz com a seu fixa d’actuacions musicals. “El 'backstage' és el lloc on les bandes es mostren tal com són, on comparteixen confidències, assagen i s’obliden de qualsevol protocol. Un espai exclusiu on tots volen estar i passen coses inoblidables”, expliquen des de Moritz.

I tot això compartint, a més, qualsevol de les varietats de cervesa fresca i sense pasteuritzar disponibles a la fàbrica.

‘Country’ alternatiu

Notícies relacionades

Amb aquesta filosofia, Xavier Calvet presentarà el 18 de maig el seu últim disc, 'Crosswinds', en el qual llums i melancolia s’intercalen en una obra que beu directament de l’americana i el country alternatiu de The War on Drugs o Ryan Adams. El seguiran la barreja explosiva de soul, funk, rock i ritmes llatins de Zelada (8 de juny) i el punk pop feminista de Las Odio (22 de juny).

Les entrades es poden adquirir a partir dels 10 euros a través de Wegow.