On Catalunya

SUGGERIMENTS MUSICALS

Els discos de David Carabén

El timoner de Mishima selecciona el seu 'top 5'. No hi ha mentides ni postureig en el seu (bon) gust musical

zentauroepp33791031 gente    primero de los   aperitivos cinzano   con david car171207171828

zentauroepp33791031 gente primero de los aperitivos cinzano con david car171207171828 / MARTI FRADERA BOHERA

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell

PANDEMONIUM SHADOW SHOW

Harry Nilsson

«Podria haver triat 'Nilsson Schmilsson' o, millor encara, 'Nilsson Sings Newman'. Harry Nilsson és un dels millors cantants que ha existit mai, a l’altura de Nina Simone i de Frank Sinatra. Però és que, a més, era un compositor superdotat».


PET SOUNDS

The Beach Boys

«És un clàssic indiscutible i una primera demostració que es poden fer discos de música popular amb tota l’ambició del món. Avui sona tan etern i fresc, tan innovador i bonic, com quan es va publicar per primera vegada».


IF I SHOULD FALL FROM GRACE WITH GOD

The Pogues

«És el disc del meu germà gran que més he anat fent meu amb el pas del temps. Shane McGowan és un dels grans 'songwriters' de tots els temps, d’una sensibilitat immensa, capaç d’oferir a l’espectador un ventall de veus i de vocabulari tan entenedors i informats com sentits i viscuts».


DOOLITTLE

Pixies

«Després d’una dècada a mig camí entre els sintetitzadors i el virtuosisme del hard rock, les guitarres tornaven a sonar simples, afilades. L’agressivitat no semblava impostada, sinó producte d’angoixa vital. Distorsió, amb angelicals tocs melòdics».


THE SINGING DETECTIVE

Notícies relacionades

BSO

«TV-3 va estrenar la sèrie, em vaig fer fan de Dennis Potter i em vaig obsessionar amb el cançoner de l’era daurada de la ràdio. Des de Charles Trenet fins a Ink Spots. Contra el sinistre teló de fons de la segona guerra mundial, els millors autors occidentals van omplir les ones d’un romanticisme tendre i idealista».

Temes:

Discos