Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

CONCERT

Love of Lesbian, els més desitjats

Núria Martorell

El grup interpreta ’Bajo el volcán’ en acústic exclusiu / RICARD FADRIQUE

Els fans de Love of Lesbian tindran l'oportunitat de veure'ls actuar a la platja del Bogatell el divendres 23 de setembre. L'actuació s'emmarca dins del concert Mediterràniament que organitza Estrella Damm, dins dels actes de la Mercè (compartint cartell amb Ramon Mirabet i Animal). Els lesbians es van convertir en nois anunci i van tenir un 'bany Mediterrani' quan es van prestar a participar en l'espot de la marca cervesera. 

Santi Balmes i companyia segueixen sent els artistes més reclamats i amb el seu nou disc, 'El poeta Halley', han fet diana.

El grup va gravar aquest acústic per a Música Directa i va ser el protagonista d'un sucós reportatge en què les seves mares van fer d'entrevistadores i van obrir les portes de casa seva, al millor estil de la revista '¡Hola!'.

SOM MÚSICA DIRECTA

Love of Lesbian també forma part de la programació del concert Som Música Directa a la sala Luz de Gas, el 5 d'octubre. Es tracta d'una festa de celebració: fa cinc anys que es van començar a gravar acústics a les entranyes del diari. Compartiran escenari amb Serrat i Kitflus, Elefantes, Els Catarres, Sidonie, Rafa Pons, Andrés Suárez, La Pegatina, Joan Dausà, Joana Serrat, Jarabe de Palo, Zahara i India Martínez. Les entrades es van esgotar en menys de sis dies.