On Catalunya

Agafa pa i suca

La ‘llei Corden’, per Òscar Broc

Un restaurant de Nova York va vetar l’humorista James Corden per les seves males maneres. Tots els empresaris d’hostaleria tenen alguna anècdota amb famosos amb fums

La ‘llei Corden’, per Òscar Broc

REUTERS/Lucas Jackson

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

La notícia reconforta. El propietari del restaurant Balthazar de Nova York, un ‘hot spot’ freqüentat per celebritats, li va prohibir l’entrada al popular presentador i humorista James Corden. Bàsicament, estava fart dels aires de superioritat i males maneres del famós comediant. Segons l’empresari, Corden és «un humorista immens, però un cretí d’anar per casa». Bromes les justes, perquè el senyor està acostumat a aguantar l’ego de les ‘celebrities’ i ha assegurat que Corden és el client més abusiu amb el servei que ha conegut mai.

Hi ha famosos que mereixen correctius d’aquesta índole, però molt pocs restauradors s’atreveixen a aplicar-los per por de la la mala publicitat que se’n pugui derivar. De la mateixa manera que un ‘post’ favorable d’una celebritat pot ajudar-te, un ‘post’ negatiu pot enfonsar-te fins al fons del fang. 

Una victòria esperançadora

Notícies relacionades

Conec molts empresaris d’hostaleria i tots tenen alguna anècdota de merda amb algun famós amb molts fums. És més habitual del que creiem. Perquè hi ha famosos, sobretot famosets, que sembla que viuen en una bombolla de superioritat i que tenen per costum confondre servei amb servitud. Dur amb ells. 

Abans de tancar aquesta columna, llegeixo a Bloomberg que Corden s’ha disculpat pel seu comportament i que el propietari de Balthazar l’ha perdonat. O Corden és un home assenyat o li agrada tant el ‘brunch’ de Balthazar que s’ha hagut de baixar els pantalons. És igual, l’important és que, junt amb els pantalons, també se li han baixat els fums, i això és una petita i esperançadora victòria. Només demano que els propietaris de restaurants espanyols freqüentats per famosets en prenguin nota. Eat the rich? Eat the celebrities!