On Catalunya

Agafa pa i suca

Paella per a gossos, per Òscar Broc

Un restaurant de Castelldefels especialitzat en arrossos ha decidit no deixar el teu animal de companyia sense plat de paella. Ofereix una carta paral·lela amb arròs i fins i tot gelats per a gossos

A1-152649669.jpg

A1-152649669.jpg / ELISENDA PONS (EPC)

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

El 2020, l’empresa arrossera Dacsa va crear una menjadora per a gossos que tenia forma de paella. Amb nanses i una base antilliscant, per descomptat. Hi ha gent que posa disfresses ridícules a les seves mascotes, de manera que no sembla una idea tan forassenyada. Posar el Dog Chow al teu cànid en una minipaella pot tenir la seva gràcia durant una reunió familiar. Fas la foto al gosset menjant, rius una estona de l’escena cuqui i demà serà un altre dia. 

Han passat dos anys des de la paella canina. I resulta que un restaurant de Castelldefels especialitzat en arrossos ha decidit no deixar el teu animal de companyia sense plat de paella. La idea és que, mentre envies coll avall un arròs negre, el teu fox terrier pugui també disfrutar de la seva paelleta amb pollastre. El restaurant ofereix una carta paral·lela de productes alimentaris per a mascotes degudament llicenciats. I en la degustació per a gossos hi ha arròs, ‘snacks’ i fins i tot ¡gelats per a gossos!  

Arròs amb pollastre

Notícies relacionades

Molts ho consideraran una estupidesa, però a mi la idea no em grinyola. Tot el que jugui a favor del benestar de la teva animal durant un llarg sopar és benvingut, especialment si el menjar que li posen està degudament regulat i supervisat. El gos no et suplicarà perquè li llancis alguna cosa a la boca, estarà relaxadet i a més estarà ben alimentat. No hi veig cap inconvenient, tret que algun ‘foodie’ o youtuber decideixi cruspir-se el menú per a gossos en streaming amb l’objectiu de fer-se viral.

Dit això, confesso que no m’importaria tastar la paella per a gossos del restaurant de Castelldefels. I no per raons virals, sinó per pura i insana curiositat. Alguna cosa em diu que serà millor que moltes de les paelles que es demanen els turistes a la Rambla.