Vi

Turó

El vi en nas és intens i fragant, amb notes de cirera, pruna i groselles acompanyades amb tocs mentolats i especiats refrescants

alcor2012

alcor2012

1
Es llegeix en minuts
Quim Vila

Jordi Castellví es va deixar seduir pel món del vi als restaurants de la seva família al Gòtic barceloní. El 2002 va adquirir Can Grau Vell per fer realitat el seu somni de fer el seu propi vi. Una preciosa finca envoltada de boscos a Hostalets de Pierola, als peus de Montserrat. Va replantar les tres hectàrees amb l’ajuda de José Luis Pérez (Mas Martinet) i va canviar el seu estil de vida per anar-se’n a viure a l’antiga masia de la propietat. Alcor és el seu gran vi però no l’únic. Completen el seu ventall elTramp, el Supertramp i el rosat Quike, els tres de producció molt limitada i de consum gairebé exclusiu als seus restaurants.

Turó 2012

Can Grau VellPVP: 24,90 €

El Turó 2012 és el vuitè any d’un fantàstic vi negre elaborat amb syrah, garnatxa, cabernet sauvignon, marselan i monastrell criats durant un any i mig en botes de roure francès. En nas és intens i fragant, amb notes de cirera, pruna i groselles acompanyades amb un tocs mentolats refrescants i especiats. La boca és densa i àmplia, amb una seductora textura vellutada carregada de tanins sedosos. Una delícia que acaba amb notes de regalèssia, cafè i xocolata. 5.435 ampolles exclusives de gran guarda.