la recepta de la meva vida
Recepta de perdius de perdigó a la toledana amb trufes
«És un plat amb molta tradició a la meva família, perquè sempre hem sigut molt aficionats a la caça», recorda Víctor Lema, xef de Bar Lobo
perdices /
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 2 perdius de tret
- 1 dl d’oli d’oliva
- 1/2 dl de vinagre de Jerez
- 1/2 dl de vi blanc de qualitat
- 2 grans d’all
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de farigola
- Sal al gust
- Pebre negre acabat de moldre
- 4 trufes negres d’estiu
- 500 g de patates ratte amb pell
- 1 ceba blanca
- 1/2 pastanaga
- 250 ml de brou de pollastre o de verdures
ELABORACIÓ
1. Renteu les perdius. Salpebreu-les.
2. Peleu i talleu la ceba, l’all i la pastanaga. Poseu-los en un olla de ferro o en una cassola de fang amb oli i afegiu-hi el llorer. Feu un sofregit amb tot això a foc lent.
Notícies relacionades3. Poseu les perdius a l’olla amb els pits cap avall i afegiu-hi la resta dels ingredients. Tapeu la cassola i poseu-la a coure durant 30 minuts a foc molt lent.
4. Passat aquell temps, destapeu-ho i gireu-les. Afegiu-hi les trufes. Acabeu la cocció durant uns 25-30 minuts més amb l’olla tapada, fins que les perdius estiguin tendres. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari i ja estaran a punt per servir.
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- LES SEQÜELES DE L’ELIMINACIÓ EUROPEA Tensió al vestidor del Barça
- Vine a escalar i queda't a dormir
- Seguretat Social Espanya haurà d’ajustar les pensions en 12.000 milions
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Seguretat Social Arriba el juny: bon mes per a aquests jubilats que cobraran 6.000 euros
- PROGRAMACIÓ Set noves produccions en la temporada del Liceu
- Un nom que imprimeix caràcter Dir-se Terricabras
- Empreses familiars Puig surt a la borsa amb cinturó de seguretat