BASAR

3 productes gastronòmics que et deixaran amb bon gust de boca

Seleccionem un licor de crema d'arròs, un vi negre de la DO La Manxa i un llibre sobre cuina 'light'

licor-arroz-1860

licor-arroz-1860

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

asdfa

Segadors del Delta 1860

Licor de crema d’arròs

Segadors del Delta, marca d’arrossos i licors creada per la cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre, celebra una dècada amb un nou licor de crema d’arròs anomenat 1860, en homenatge a l’any en què es va sembrar la primera llavor a la zona. S’ha de prendre sol, ben fred i amb glaçons en un got o copa de boca ampla. Ideal amb fruita seca o dolços. A partir de 12 € (70 cl).


El Vínculo Crianza 2015

Ull de llebre manxec

El Vínculo, el celler més trencador de laFamília Fernández Rivera(Tinto Pesquera, Condado de Haza, Dehesa La Granja), treu Crianza 2015, un 100% ull de llebre de la DO la Manxa amb 18 mesos en bota de roure americà i 6 en ampolla: llaminer, amb aromes de pruna madura i un llarg regust de fruites negres madures i vainilla. També estrena Reserva 2010 (24 mesos en roure americà i 12 en ampolla) i Alejairén Crianza 2017, fet amb airén (autòctona de la Manxa) i amb 18 mesos de roure francès i 6 d’ampolla. 9,45 € (75 cl).


Cocina light en 2 horas para toda la semana 

Notícies relacionades

Caroline Pessin (Editorial Planeta)

‘Cocina light en 2 horas para toda la semana’ és un bon exemple de ‘batch cooking’, tècnica culinària que et permet passar menys temps a la cuina, evita el desaprofitament i ajuda a estalviar diners. Dividit per estacions, inclou una llista de la compra dividida per les seccions del supermercat, el menú complet per a tota la setmana, el pas a pas de les dues hores de cuina, el resultat dels plats i instruccions per a la seva conservació, i consells per escalfar-los i emplatar-los. Són 16 menús setmanals amb més de 80 receptes per a tota la família que privilegien els productes frescos de temporada.