basar

3 productes gastronòmics que et deixaran amb bon gust de boca

Seleccionem una llonganissa ecològica, una beguda energètica natural i un llibre

zentauroepp49226884 olnbarcelona salchichon ecologico extrem190912181447

zentauroepp49226884 olnbarcelona salchichon ecologico extrem190912181447

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Extrem Puro Extremadura

Llonganissa ecològica 

Extrem Puro Extremadura treu la primera llonganissa cular ibèrica de gla amb certificació ecològica, elaborada amb carn de porcs de raça ibèrica criats en llibertat a les deveses extremenyes. Es ven en peces d’1 quilo, peces mitjanes de 550 grams, quarts de peça de 300 grams i sobres amb talls de 40, 80 i 90 grams. Preu: 11 € (550 grams) 

Tenzing 

Energia a glops 

Tenzing és una beguda energètica elaborada amb set ingredients naturals que s’inspira en les infusions que prenen els xerpes que pugen l’Everest (groselles de l’Índia, cafè verd, suc de llimona, guaranà, te verd, sucre de remolatxa i sal de roca de l’Himàlaia). És 100% natural, vegana i sense gluten, edulcorants ni additius artificials. Preu: 1,45 € (250 ml)

‘Atrio’ 

Notícies relacionades

Gastrollibre de Toño Pérez i José Polo 

‘Atrio’ (editorial Montagud) no només recopila les receptes més emblemàtiques del restaurant de Càceres, unes fotos boniques de Mikel Ponce i textos interessants del periodista Julián Rodríguez, sinó que Ferran Adrià, el cellerer Telmo Rodríguez i l’arquitecte Rafael Moneo col·laboren en aquesta obra perquè es fonamenta sobre tres pilars: la gastronomia, l’enologia i l’arquitectura. Els mateixos que marquen el treball dels seus responsables, el xef Toño Pérez i el cap de sala José Polo, que també regenten l’hotel de 14 habitacions situat als pisos superiors. Les xerrades amb aquestes tres figures ajuden a entendre la transcendència d’aquest establiment distingit amb dues estrelles Michelin. Preu: 59 €