a la vora del mar

Fira de Cerveses del Poblenou: bany de birra artesanal

La cita, que se celebra del 5 al 7 de juliol al costat de la platja del Bogatell, reuneix gairebé 50 cerveseries de 12 països amb més de 200 varietats que atreuen més de 30.000 persones

poblenou

poblenou

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Això del bany de gent i bany de cervesa pot semblar un tòpic, però en el cas de la Fira de Cerveses del Poblenou és del tot cert. Perquè davant del mar, al costat de la platja del Bogatell, es reuneixen gairebé 50 cerveseries de 12 països amb més de 200 varietats de cerveses artesanes que atreuen més de 30.000 persones, que beuen més de 13.000 litres (xifres de l’any passat). És la més gran que se celebra a Espanya. Un bon lloc, en definitiva, per amarar-se de la cultura d’aquesta beguda.

Fira de Cerveses del Poblenou

Del 5 al 7 de juliolPasseig de Calvell, Rambla del Poblenou i Parc del Poblenou Divendres dia 5: de 16.00 a 1.00 horesDissabte dia 6: de 12.00 a 1.00 horesDiumenge dia 7: de 12.00 a 22.00 horesEntrada gratuïta

L’edició d’aquest any, que se celebra de divendres, dia 5, a diumenge, dia 7, té grans atractius. Per començar, cada cerveseria té el seu mestre cerveser, que serveix i explica el seu producte. Venen de tot arreu del món: a més de les nacionals, n’hi haurà que en provenen dels EUA, Regne Unit, Itàlia, Bèlgica, Portugal, Polònia, Suècia, Dinamarca, Holanda i Alemanya, perquè la Berlin Beer Week, que assisteix a l’esdeveniment com a festival convidat a, porta una mostra de les cerveseres artesanes més interessants del seu país.

Com a novetat, l’estand del Campionat de Cerveses (la competició més gran de cerveses artesanes nacionals) ofereix degustacions de les guanyadores de la medalla d’Or d’aquest any. 

Notícies relacionades

A més, s’ha creat una cervesa especial que només es pot tastar durant els tres dies de la Fira de Cerveses del Poblenou: la barcelonina Edge Brewing –triada millor cerveseria del 2018 segons el jurat del Campionat de Cerveses– ha elaborat una IPA amb cireres.

Per animar l’ambient, sessions de ‘dj’ programades per Miguelito Superstar, de la Fundació Tony Manero, i 15 ‘food trucks’.

Temes:

Gurmet