A LA FRESCA

2 terrasses de xefs amb estrella Michelin

El biestrellat Raül Balam (Moments, a l'Hotel Mandarin Oriental) serveix plats «rebels» a El Jardí Moments, i Nandu Jubany (Can Jubany, una estrella) juga amb la barbacoa en Dolce Vitae (Majestic)

zentauroepp48823401 onbarcelona190627204040

zentauroepp48823401 onbarcelona190627204040

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Barcelona pot presumir de tenir terrasses on menjar fabulosament en un ambient d’allò més agradable. La llista és interminable. Però aquest estiu cal destacar-ne dues que compten amb la firma de dos cuiners distingits per Michelin.

Raül Balam, a El Jardí Moments (Hotel Mandarin Oriental) / MAITE CRUZ

1. El Jardí Moments 

Notícies relacionades

Raül Balam s’allibera de l’etiqueta del gastronòmic Moments, on defensa dues estrellesi proposa una carta més “rebel” a El Jardí Moments (Hotel Mandarin Oriental). Per tastar-la has de creuar el pati enjardinat fins a la barra del fons. Allà o en taules comunals, desfilen plats per compartir anomenats “moments”: amanida rusca (sense patata però amb fesol tendre, pastanaga, ventresca de tonyina, carbassó i maionesa de remolatxa); fideuà vegetal RBR (sigles de Raül Balam Ruscalleda), que combina verdures en juliana i fideus; milanesa amb mostassa i maduixots, i el batut de 5 euros que ja va servir al seu menú dedicat al cine i que recorda al que prenien Uma Thurman i John Travolta en el ball de ‘Pulp fiction’: plàtan, vainilla, iogurt, caiena... El Jardí Moments obre de dimarts a dissabte de 13.30 a 15.30 hores fins a final d’estiu o principi de tardor.


Nandu Jubany, davant la barbacoa de Dolce Vitae, a la terrassa de l’Hotel Majestic / CARLOS GARRALAGA

2. Dolce Vitae 

Dolce Vitae, la terrassa de l’Hotel Majestic, s’ha remodelat amb un mobiliari nou, una barra més àmplia i un jardí vertical. Allà, Nandu Jubany (una estrella per Can Jubany proposa una carta que executa David Romero. Als hits com el tàrtar de tonyina vermella, alvocat i wasabi, el rosbif de vedella ecològica, pa d’aire i adobats, i el sandvitx gelat XXL de Ferrero Rocher i Nutella, se suma a la Rosée Sunset BBQ, un bufet lliure de gambes de la Barceloneta, pollastre i filet T-Bone (filet i entrecot separat per un os en forma de T) a la graella Josper amb vi rosat M De Minuty, per 68 euros.