dolços televisius

La pastisseria de 'Sexe a Nova York', a Barcelona

Magnolia Bakery s'instal·la del 14 de juny al 14 de juliol a l'Hotel 1898 amb els seus mediàtics cupcakes

magnolia

magnolia

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Nova York és un plató de cine i de sèries els escenaris dels quals són autèntics ganxos turístics. Serveixi com a exemple Magnolia Bakery, la pastisseria 'cuqui' davant l’aparador de la qual les noies de 'Sexe a Nova York' endrapaven uns cupcakes i parlaven dels seus romanços amb la boca plena. Per als qui vulguin emular Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Paker) i Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), protagonistes d’aquella escena, i no tinguin prou diners per travessar el bassal i plantar-se al mític local, tenim una bona notícia: Magnolia Bakery s’instal·la a Barcelona durant un mes, del 14 de juny al 14 de juliol.

En concret, a l’Hotel 1898 (la Rambla, 109), on es reprodueix l’icònic establiment. Allà, cada dia d’11.00 a 20.00 hores, ofereix, entre altres dolços, The Carrie Cake, favorit de Carrie Bradshaw, un cupcake de vainilla que està recobert de crema de mantega de vainilla rosa amb decoració de margarides.

Tampoc falta el clàssic banana púding, que triomfa entre els fans de la sèrie. Per donar-li un toc d’autenticitat, el personal de Magnolia Bakery ha vingut a Barcelona per servir cada peça. 

Notícies relacionades

No serà per treballadors, perquè des que va aparèixer a 'Sexe a Nova York' els seus propietaris no han parat d’obrir franquícies pel món. Barcelona i Madrid poden ser les pròximes ciutats que allotgin un nou Magnolia Bakery. Seria una bona excusa perquè Parker torni a Espanya, ja que ja hi va estar de vacances amb el seu marit, Matthew Broderick. A Barcelona van menjar i es van allotjar a Àbac.

Brunch amb bingo i begudes de la cocteleria novaiorquesa Dear Irving

La iniciativa, de Seagram’s Gin, es completa amb dos ganxos més. Un és el brunch amb bingo, una tendència que diuen que arrasa a la ciutat dels gratacels i que a Barcelona dirigirà dissabtes i diumenges de 12.30 a 17.00 hores una drag queen que cantarà els números als assistents mentre mengen, beuen còctels i escolten la música que punxa un DJ Un altre és la carta de la cocteleria Dear Irving, la directora de la qual, Meaghan Dorman va ser elegida Bartender of the Year el 2016. Estarà disponible de dijous a dissabtes de 19.00 a 1.00 hores.