MOSSOS ACOLORITS

Eat My Trip, un viatge 'gastro' amb molt carinyo

Aquest restaurant de l'Eixample proposa esmorzars, menjars i 'brunchs' eclèctics, divertits, saludables i vistosos

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Se sol dir que la cuina és un acte d’amor, que el comensal sempre percep l’afecte que ha posat el xef al plat. És cert. Tan cert com l’afecte i l’amor que transmet Genia Sukhacheva en cada detall del seu restaurant, Eat My Trip (Consell de Cent, 378). Potser perquè el va muntar per donar sortida a la seva passió pels pastissos. Aquesta russa autodidacta no només domina el dolç, sinó que proposa multitud de plats salats amb alguns punts en comú. A saber: són saludables, viatjats, creatius, originals, acolorits, divertits i elaborats amb productes frescos i ecològics.

Eat My Trip

Consell de Cent, 378Telèfon: 930.247.539Preu mitjà (sense vins): 20 €

La carta, inspirada en viatges per tot el món i amb moltes opcions vegetarianes, veganes i sense gluten, és d’allò més eclèctica. Això sí, només la pots provar de 9.30 a 17.00 hores. Per tant, no només serveix menjars i els esmentats pastissos (sempre s’elaboren amb farina ecològica i els poden fer per encàrrec), sinó també esmorzars i 'brunchs'. El consol és que obre cada dia.

Cafès d’especialitat i llimonades naturals

Per esmorzar pots demanar, per exemple, un púding de llavors de xia amb forma d’unicorn o un iogurt ecològic de granja amb granola casolana, fruita seca i fruites de temporada, i per menjar, un 'bowl' japonès, un arròs fregit xinès o uns tacos amb panqueques en comptes de coquetes de blat de moro, mentre que per al 'brunch', uns ous Benedict amb un toc tailandès per la salsa de curri 'panang' o una torrada francesa (pa de brioix amb fruita de la passió i nata) tapada per un espectacular cotó fluix de sucre. Per beure, hi ha cafès d’especialitat de comerç just, sucs naturals, llimonades casolanes i 'smoothies'. 

Notícies relacionades

Queda clar que Sukhacheva va arribar des de Rússia amb amor.

 

Temes:

Restaurants