Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

MOSSOS ACOLORITS

Eat My Trip, un viatge 'gastro' amb molt carinyo

Aquest restaurant de l'Eixample proposa esmorzars, menjars i 'brunchs' eclèctics, divertits, saludables i vistosos

Ferran Imedio

Se sol dir que la cuina és un acte d’amor, que el comensal sempre percep l’afecte que ha posat el xef al plat. És cert. Tan cert com l’afecte i l’amor que transmet Genia Sukhacheva en cada detall del seu restaurant, Eat My Trip (Consell de Cent, 378). Potser perquè el va muntar per donar sortida a la seva passió pels pastissos. Aquesta russa autodidacta no només domina el dolç, sinó que proposa multitud de plats salats amb alguns punts en comú. A saber: són saludables, viatjats, creatius, originals, acolorits, divertits i elaborats amb productes frescos i ecològics.

Eat My Trip

Consell de Cent, 378
Telèfon: 930.247.539
Preu mitjà (sense vins): 20 €

La carta, inspirada en viatges per tot el món i amb moltes opcions vegetarianes, veganes i sense gluten, és d’allò més eclèctica. Això sí, només la pots provar de 9.30 a 17.00 hores. Per tant, no només serveix menjars i els esmentats pastissos (sempre s’elaboren amb farina ecològica i els poden fer per encàrrec), sinó també esmorzars i 'brunchs'. El consol és que obre cada dia.

Cafès d’especialitat i llimonades naturals

Per esmorzar pots demanar, per exemple, un púding de llavors de xia amb forma d’unicorn o un iogurt ecològic de granja amb granola casolana, fruita seca i fruites de temporada, i per menjar, un 'bowl' japonès, un arròs fregit xinès o uns tacos amb panqueques en comptes de coquetes de blat de moro, mentre que per al 'brunch', uns ous Benedict amb un toc tailandès per la salsa de curri 'panang' o una torrada francesa (pa de brioix amb fruita de la passió i nata) tapada per un espectacular cotó fluix de sucre. Per beure, hi ha cafès d’especialitat de comerç just, sucs naturals, llimonades casolanes i 'smoothies'. 

Queda clar que Sukhacheva va arribar des de Rússia amb amor.
 

Temes: Restaurants