la recepta de la meva vida
Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada
«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 280 g de pèsols
- 120 g de botifarra negra
- 120 g de botifarra crua
- 100 g de papada
- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana
- 2 g de pebre negre en gra (molinet)
- 20 g d’oli oliva verge extra
- Una cullerada sopera d’aigua
ELABORACIÓ
1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent.
2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.
ACABAMENT I PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.
2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)