Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

la recepta de la meva vida

Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada

«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé

César Pastor (L'Olivé)

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

- 280 g de pèsols

- 120 g de botifarra negra

- 120 g de botifarra crua

- 100 g de papada

- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana

- 2 g de pebre negre en gra (molinet)

- 20 g d’oli oliva verge extra

- Una cullerada sopera d’aigua


ELABORACIÓ

1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent. 

2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.


ACABAMENT I PRESENTACIÓ

1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.

2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.

Temes: Receptes