ideal per seguir dietes

Fit Kitchen: restaurant 'healthy' gram a gram

Aquest negoci amb dos locals a Barcelona indica les calories, grasses, carbohidrats i proteïnes dels plats. Tots molt sans

fit-kitchen

fit-kitchen / SILVIA CORTADA BALLUS

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

La febre ‘healthy’ ha arribat a les cartes de gairebé tots els restaurants, de manera que donar-li una volta més al menjar saludable passa per iniciatives com la deFit Kitchen(Diputació, 280 i Londres, 91), que radiografia cada plat com si anés a serexaminat per un nutricionista:juntament amb cada proposta s’hi anoten les calories i els grams de greixos, carbohidrats i proteïnes. De fet, un professional ha donat el vistiplau a cada recepta. Així que pots quedar-te tranquil perquè, a més, totes aquestes xifres són baixes. Elsseguidors de dietessón benvinguts aquí.

Al cap i a la fi, es tracta d’un establiment que ofereixcreacions molt saludables(hi ha opcionsvegetarianes, sense gluten o sense sucre) que s’elaboren de manera senzilla i directa, sense escarafalls.

Fit Kitchen

Diputació, 280 i Londres, 91Telèfon: 93.832.79.54Preu mitjà (sense vi): 20

L’exemple més paradigmàtic i fotogènic són els ‘bowls’ (n’hi ha de vuit tipus). Te’ls pots fer al teu gust escollint els ingredients o pots optar per la versió convencional (base d’arròs integral o quinoa vermella, blanca i negra) o la baixa en carbohidrats (base d’arròs de coliflor i pasta de carbassó).

Postres sense sucres reciclats

Més enllà dels ‘bowls’,Fit Kitchenserveix amanides, ‘burgers’ ipostres que no tenen sucres refinatsperquè s’endolceixen amb mel o atzavara. Tot això, a la carta, als menús de migdies laborables (costen 13 i 15 euros) i al ‘brunch’ de cap de setmana que et fas a mida (pagues pel que consumeixes).

Notícies relacionades

Per beure, batuts, sucs ‘detox’ i ‘kombucha’, però també alcohol (vins i cerveses artesanes). Perquè, de tant en tant, també és sa permetre’s algun glop antidieta...