Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

ideal per seguir dietes

Fit Kitchen: restaurant 'healthy' gram a gram

Aquest negoci amb dos locals a Barcelona indica les calories, grasses, carbohidrats i proteïnes dels plats. Tots molt sans

Ferran Imedio

Fit Kitchen: restaurant 'healthy' gram a gram

SILVIA CORTADA BALLUS

La febre ‘healthy’ ha arribat a les cartes de gairebé tots els restaurants, de manera que donar-li una volta més al menjar saludable passa per iniciatives com la de Fit Kitchen (Diputació, 280 i Londres, 91), que radiografia cada plat com si anés a ser examinat per un nutricionista: juntament amb cada proposta s’hi anoten les calories i els grams de greixos, carbohidrats i proteïnes. De fet, un professional ha donat el vistiplau a cada recepta. Així que pots quedar-te tranquil perquè, a més, totes aquestes xifres són baixes. Els seguidors de dietes són benvinguts aquí.

Al cap i a la fi, es tracta d’un establiment que ofereix creacions molt saludables (hi ha opcions vegetarianes, sense gluten o sense sucre) que s’elaboren de manera senzilla i directa, sense escarafalls.

Fit Kitchen

Diputació, 280 i Londres, 91
Telèfon: 93.832.79.54
Preu mitjà (sense vi): 20

L’exemple més paradigmàtic i fotogènic són els ‘bowls’ (n’hi ha de vuit tipus). Te’ls pots fer al teu gust escollint els ingredients o pots optar per la versió convencional (base d’arròs integral o quinoa vermella, blanca i negra) o la baixa en carbohidrats (base d’arròs de coliflor i pasta de carbassó).

Postres sense sucres reciclats

Més enllà dels ‘bowls’, Fit Kitchen serveix amanides, ‘burgers’ i postres que no tenen sucres refinats perquè s’endolceixen amb mel o atzavara. Tot això, a la carta, als menús de migdies laborables (costen 13 i 15 euros) i al ‘brunch’ de cap de setmana que et fas a mida (pagues pel que consumeixes).

Per beure, batuts, sucs ‘detox’ i ‘kombucha’, però també alcohol (vins i cerveses artesanes). Perquè, de tant en tant, també és sa permetre’s algun glop antidieta...
 

Temes: Restaurants