CÒMODE I MODERN

Oassis: bo, bonic i saludable

El restaurant ofereix, en ple passeig de Gràcia, menjar 'healthy' a bon preu en un espai agradable

zentauroepp46364531 oasis181227113308

zentauroepp46364531 oasis181227113308

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El glamur del passeig de Gràcia té un però: resulta car. N’hi ha excepcions, és clar. Una és l’acabat d’estrenar Oassis (al número 24 de l’avinguda, entre Gran Via i Diputació). Malgrat la seva enorme superfície (650 metres quadrats), que convidaria a muntar un 'fast food’, els responsables del nou negoci (ANGrup) han apostat per oferir-hi menjar saludable elaborat amb productes de proximitat i a preus continguts en un ambient molt agradable. Amb experiència en altres macroespais, com l’NBA CaféTapa TapaCitrus, la cadena Mussol..., han creat una carta convincent en un espai còmode i modern, amb un servei atent i un horari ininterromput.

Notícies relacionades

Es pot començar amb platerets per picotejar, com les xips de col kale preparades amb fruita seca, sèsam i espècies, i amb qualsevol de les amanides que elaboren al moment i destaquen per la seva originalitat; serveixi com a exemple la que porta llenties, caviar, espinacs ‘baby’, ceba vermella, cirerols de tres colors, ravanets, ‘ricotta’, bròcoli, estragó i vinagreta de kiwi.

Masses de fermentació llarga

Com a plat principal, s’hi ofereixen hamburgueses, la majoria de vedella frisona del Pirineu, tot i que n’hi ha per a vegetarians; van sempre acompanyades amb patates fregides tallades a mà i fetes al moment. Un altre puntal de la carta són les pizzes, la massa de les quals es deixa fermentar 72 hores i es couen al forn de llenya. N’hi ha 15: ni tan sols en falta a les postres una de Nutella amb mascarpone, nata i avellanes caramel·litzades (el pecat culpable de la carta). Per beure, vins ecològics, sucs 'cold-pressed' i llimonades casolanes.