Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

vi

Recordant Manuel Sancho

El fundador de Mont Marçal ens ha deixat. Brindem per ell amb el seu Mont Marçal Brut, un cava que dona molt més del que costa

Quim Vila

Recordant Manuel Sancho

Manuel Sancho ha sigut un personatge fonamental en el món del vi. Va començar venent vinils, va dirigir una discogràfica i va acabar comprant el mític segell Edigsa, on va publicar música i cançons i es va fer amic de Paco Ibáñez, Lluís Llach i altres cantants com ara Barry White. El 1975, va adquirir la finca Mont Marçal –amb 40 hectàrees de vinya–, i amb les seves filles, Blanca i Berta, es va introduir en el món del vi i el cava del Penedès. 

Mont Marçal Brut

Mont Marçal
PVP: 6,20 €

Va organitzar festes monumentals per desmitificar el consum del vi i acostar-lo a un públic més jove, va convidar clients i amics a veremar per donar a conèixer el seu projecte de primera mà i, a començaments dels 80, va presentar el primer vi jove a Catalunya. La seva creativitat no tenia límits i les seves propostes sempre van ser una glopada d’aire fresc en uns anys en què el vi era més avorrit. 

Fa dues setmanes ens va deixar, sense fer soroll i amb la mateixa humilitat amb què va viure. Avui brindem per ell amb el seu Mont Marçal Brut. Un cava que dona molt més del que costa.
 

Temes: Vins