Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

la recepta de la meva vida

Recepta de mandonguilles de Castellnou d'Oluges

"Recordo anar de petit a buscar bolets amb la meva àvia. Ara és el plat que alguns diumenges mengem tots junts", explica Marc Roca, xef del restaurant Blau BCN

Marc Roca (Blau BCN)

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

- 240 g de carn picada de vedella

- 500 g de carn picada de porc

- 3 tomàquets de penjar

- 1⁄2 pebrot verd

- 1⁄2 pebrot vermell

- 1 pastanaga petita

- 1 os de moll

- 2 llesques de pa de pagès

- 300 g de ceba de Figueres

- 5 branques de julivert

- 250 ml de brou de pollastre

- 350 g de patata

- 1 branca de romaní

- 1 branca de farigola

- 1 grapat d’alls tendres

- 200 g de bolets de tronc

- 150 ml de llet

- 1 cullerada de farina

- Oli d’oliva

- Sal

- Pebre acabat de moldre


PREPARACIÓ

1. Sofregiu els alls tendres, la ceba, el tomàquet, la pastanaga, l’os de vedella i els pebrots.

2. Deixeu-ho coure durant 1 hora.

3. Afegiu-hi el brou de pollastre.

4. Feu les mandonguilles amb la carn, el pa amb llet, sal i pebre, i cobriu-les amb la farina.

5. Fregiu les mandonguilles i separeu-les.

6. Incorporeu-hi el brou, els bolets i, en l’últim moment, les mandonguilles i les herbes aromàtiques.

7. Deixeu-ho reposar 3 minuts i ja es podrà servir.

Temes: Receptes