la recepta de la meva vida
Recepta de mandonguilles de Castellnou d'Oluges
"Recordo anar de petit a buscar bolets amb la meva àvia. Ara és el plat que alguns diumenges mengem tots junts", explica Marc Roca, xef del restaurant Blau BCN
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 240 g de carn picada de vedella
- 500 g de carn picada de porc
- 3 tomàquets de penjar
- 1⁄2 pebrot verd
- 1⁄2 pebrot vermell
- 1 pastanaga petita
- 1 os de moll
- 2 llesques de pa de pagès
- 300 g de ceba de Figueres
- 5 branques de julivert
- 250 ml de brou de pollastre
- 350 g de patata
- 1 branca de romaní
- 1 branca de farigola
- 1 grapat d’alls tendres
- 200 g de bolets de tronc
- 150 ml de llet
- 1 cullerada de farina
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre acabat de moldre
PREPARACIÓ
1. Sofregiu els alls tendres, la ceba, el tomàquet, la pastanaga, l’os de vedella i els pebrots.
2. Deixeu-ho coure durant 1 hora.
3. Afegiu-hi el brou de pollastre.
4. Feu les mandonguilles amb la carn, el pa amb llet, sal i pebre, i cobriu-les amb la farina.
5. Fregiu les mandonguilles i separeu-les.
Notícies relacionades6. Incorporeu-hi el brou, els bolets i, en l’últim moment, les mandonguilles i les herbes aromàtiques.
7. Deixeu-ho reposar 3 minuts i ja es podrà servir.
- Rosa Peral: "És un baló d’oxigen per avalar la meva innocència"
- Lluita contra el frau Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- El millor lloc per veure la Copa Amèrica de vela
- Pedraz sospesa agafar el jutjat del cas Tsunami
-
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Trucs Ficar els peus en vinagre: l’increïble resultat que cada dia copia més gent
- La paret més alta d'Alberto Ginés: com el primer or olímpic d'escalada busca un lloc a París 2024
- Al metatars Què és el neuroma de Morton, la malaltia que pateix Letizia: símptomes i causes
- La consagració de Lunin