la recepta de la meva vida

Recepta de 'gyoza' de carn d'olla

"Faig una versió moderna i lleugera de les croquetes de la meva àvia (porten el mateix farcit), amb un toc de la cuina asiàtica que tant m'agrada", explica Carlota Claver, xef de La Gormanda.

video-gormanda / periodico

1
Es llegeix en minuts
Carlota Claver (La Gormanda)

INGREDIENTS PER A DUES PERSONES

Per a les ‘gyoza’

- 6 hòsties de pasta de 'gyoza'

- 50 g de pollastre

- 50 g de papada de porc

- 50 g de carn de vedella

- 770 g de beixamel feta amb mantega de tòfona (60 g de mantega de tòfona, 60 g de farina i 750 ml de llet)

- Cibulet

- Sèsam

Per a la salsa

— 50 g de soja

— 5 g de mirin

— 5 g de llima

— 5 g de gingebre

— 5 g de bitxo

— 2 g de mel

— 20 g de brou de cocció de les carns 


PREPARACIÓ

1. Bulliu el pollastre, la papada de porc i la carn de vedella com un brou curt, durant una hora aproximadament.

2. Una vegada cuit, esmicoleu la carn i barregeu-la amb la beixamel feta amb mantega de tòfona. Reserveu el brou.

Notícies relacionades

3. Munteu les ‘gyoza’ i bulliu-les amb el brou de les carns durant uns 4 minuts.

4. Retireu-les i disposeu-les en un plat. Napeu-les amb la salsa i poseu-hi per sobre una mica de cibulet i sèsam.