Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

la recepta de la meva vida

Recepta de 'gyoza' de carn d'olla

"Faig una versió moderna i lleugera de les croquetes de la meva àvia (porten el mateix farcit), amb un toc de la cuina asiàtica que tant m'agrada", explica Carlota Claver, xef de La Gormanda.

Carlota Claver (La Gormanda)

INGREDIENTS PER A DUES PERSONES

Per a les ‘gyoza’

- 6 hòsties de pasta de 'gyoza'

- 50 g de pollastre

- 50 g de papada de porc

- 50 g de carn de vedella

- 770 g de beixamel feta amb mantega de tòfona (60 g de mantega de tòfona, 60 g de farina i 750 ml de llet)

- Cibulet

- Sèsam

Per a la salsa

— 50 g de soja

— 5 g de mirin

— 5 g de llima

— 5 g de gingebre

— 5 g de bitxo

— 2 g de mel

— 20 g de brou de cocció de les carns 


PREPARACIÓ

1. Bulliu el pollastre, la papada de porc i la carn de vedella com un brou curt, durant una hora aproximadament.

2. Una vegada cuit, esmicoleu la carn i barregeu-la amb la beixamel feta amb mantega de tòfona. Reserveu el brou.

3. Munteu les ‘gyoza’ i bulliu-les amb el brou de les carns durant uns 4 minuts.

4. Retireu-les i disposeu-les en un plat. Napeu-les amb la salsa i poseu-hi per sobre una mica de cibulet i sèsam.

Temes: Receptes