la recepta de la meva vida
Recepta de 'gyoza' de carn d'olla
"Faig una versió moderna i lleugera de les croquetes de la meva àvia (porten el mateix farcit), amb un toc de la cuina asiàtica que tant m'agrada", explica Carlota Claver, xef de La Gormanda.
INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
Per a les ‘gyoza’
- 6 hòsties de pasta de 'gyoza'
- 50 g de pollastre
- 50 g de papada de porc
- 50 g de carn de vedella
- 770 g de beixamel feta amb mantega de tòfona (60 g de mantega de tòfona, 60 g de farina i 750 ml de llet)
- Cibulet
- Sèsam
Per a la salsa
— 50 g de soja
— 5 g de mirin
— 5 g de llima
— 5 g de gingebre
— 5 g de bitxo
— 2 g de mel
— 20 g de brou de cocció de les carns
PREPARACIÓ
1. Bulliu el pollastre, la papada de porc i la carn de vedella com un brou curt, durant una hora aproximadament.
2. Una vegada cuit, esmicoleu la carn i barregeu-la amb la beixamel feta amb mantega de tòfona. Reserveu el brou.
Notícies relacionades3. Munteu les ‘gyoza’ i bulliu-les amb el brou de les carns durant uns 4 minuts.
4. Retireu-les i disposeu-les en un plat. Napeu-les amb la salsa i poseu-hi per sobre una mica de cibulet i sèsam.
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- LES SEQÜELES DE L’ELIMINACIÓ EUROPEA Tensió al vestidor del Barça
- Vine a escalar i queda't a dormir
- Seguretat Social Espanya haurà d’ajustar les pensions en 12.000 milions