CUINA CASOLANA

La despensa de Mitre: confort a la zona alta

Aquest restaurant serveix plats reconeixibles i còctels variats en un ambient càlid

mitre

mitre

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

¿Com hauria de ser un restaurant modern però sense passar-se? Probablement, molt semblant a La despensa de Mitre (ronda del general Mitre, 114): sense pretensions gastronòmiques però amb bon producte de temporada; amb plats de tota la vida amb algun toc despreocupat (els pistatxos sobre el caneló de pollastre rostit, les verdures marinades amb gingebre que acompanyen les vieires...); amb alguna recepta internacional; amb una carta de vins que intenta sortir del carril però sense descarrilar; amb una decoració càlida, gairebé casolana; amb un servei jovial i pròxim, i amb una barra de còctels per allargar la sobretaula o la nit.

La despensa de Mitre

Ronda del general Mitre, 114Telèfon: 93.348.35.35Preu mitjà (sense vi): 25-30 €

Notícies relacionades

Un difícil equilibri del qual surt airós i que agraeixen els veïns de la zona alta de Barcelona, que se senten com a casa quan trepitgen el parquet de tauler que cobreix el terra d’aquest negoci, que ocupa el que abans eren tres locals contigus. O quan s’asseuen als seus sofàs tous. O quan entren en algunes de les sales privades que semblen sales d’estar.

Arrossos impecables

Des de la cuina es busca provocar la mateixa sensació de confort, ja sigui a través de la carta o del menú de migdies laborables (25 euros), en què apareixen plats guanyadors com els arrossos (boníssim el de sípia, escamarlans i emulsió de safrà) i el sensacional xai a baixa temperatura amb Parmentier de patata i pebrot rostit, o a través de propostes més exòtiques com el ‘sashimi’ de tonyina, en aquest cas acompanyat amb ‘wasabi’ i vinagreta de salsa ponzu. Per beure, vins fora de carta que van canviant cada dos per tres o còctels clàssics i algun d’autor. 

Temes:

Restaurants