la recepta de la meva vida

Recepta d''oyakodon'

«Aquest és un plat típic japonès que es cuina a totes les cases. La meva mare me'l feia», diu el xef del restaurant Fukamura, Daisuke Fukamura

restaurante-fukamura / periodico

1
Es llegeix en minuts
Daisuke Fukamura (Fukamura)

INGREDIENTS PER A DUES PERSONES

- 200 g de cuixa de pollastre

- Mitja ceba

- 3 ous batuts

- 140 ml de brou ‘dashi’

- 30 ml de salsa de soja

- 30 ml de ‘mirin’

- 300 g d’arròs blanc cuit

- Germinat de peril·la


PREPARACIÓ

1. Tallar la cuixa de pollastre a trossos de 2 centímetres i tallar la ceba a la juliana amb un gruix d’1 centímetre.

2. Posar tots els ingredients, menys els ous batuts, a la paella a foc mitjà. I coure durant 7-8 minuts.

3. Afegir la meitat dels ous batuts a la paella. Cuinar-los fins que es converteixin en truita. Després, afegir-hi la resta dels ous batuts, que aportaran cremositat. Apagar el foc i tapar. Deixar reposar durant un minut. 


PRESENTACIÓ

Notícies relacionades

1. En un bol, posar l’arròs cuit i, a sobre, els ingredients de la paella. Adornar amb germinat de peril·la.