SELECCIÓ ESPECIAL

Els cinc vins favorits de Meritxell Juvé

La consellera delegada de Juvé & Camps tria els seus cinc vins preferits

juveicamps meritxell bona

juveicamps meritxell bona

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Meritxell Juvé, consellera delegada de Juvé & Camps i de Primeres Marques, distribuïdora de vins de prestigi internacional, en sap molt d’ampolles. Ho demostra amb el cava que ha tret el seu celler, el primer Reserva de la Família ecològic, i amb els seus cinc preferits. Són aquests:

1. CORTON-CHARLEMAGNE 2015 (LOUIS LATOUR)

"Louis Latour, casa icònica dels vins de la Borgonya, elabora el vi preferit del meu pare: un 'grand cru' 100% chardonnay (¡m’encanten els chardonnay!). Molt subtil, fresc i elegant, el seu preu el limita per a les casions especials. 180 euros.


2. ÀN/2 2016 (ÀNIMA NEGRA)

"Me’n vaig a Mallorca: vi negre de capçalera elegantíssim i complex, elaborat amb callet, mantonegro i fogoneu. El disseny de l’ampolla és trencador. A més, m’uneix una història personal amb la bodega: anava als EUA amb en Miquel Àngel, un dels seus amos, a vendre vins. 18 euros.


3. CAMINO 2015 (TERRA REMOTA)

"Vi de l’Empordà (syrah, garnatxa tinta i cabernet sauvignon) que està tenint un èxit tremend i al qual fa dies que estic enganxada. Agrada perquè és amable, amb cos tot i que no et tomba, serveix per a qualsevol ocasió i té una gran relació qualitat-preu: 17 euros.


4. VINTAGE 2012 (LOUIS ROEDERER)

Notícies relacionades

"Ja que visc del cava, soc de bombolles. I tota la gamma de Louis Roederer és excepcional.De fet, aquest celler és un dels màxims exponents del millor xampany. El Vintage és el més conegut de la casa. En destaco la criança i el preu assequible: 65 euros".


5. GRAN JUVÉ & CAMPS 2014 (JUVÉ & CAMPS)

"El meu cava preferit per a ocasions especials. Macabeu, xarel·lo, parellada... i chardonnay, que l’arrodoneix. El 1972, va ser el primer llarga criança del celler. Complex, amb notes de brioixeria, però molt fresc malgrat els quaranta-dos mesos en ampolla. 35 euros.

Temes:

Begudes