tardor de platja

Oasis Badalona, un xiringuito d'allò més animat

Aquest local de platja munta sopars amb 'shows' d'improvisació i balls de salsa i 'bachata'

oasis

oasis

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Un cop acabada la temporada d’estiu, costa pensar en un xiringuito de platja. No obstant, Oasis Badalona, al costat de Montgat (carretera de Mataró, 38), segueix obert. I no només de dia, amb esmorzars i menjars en horari ininterromput; també de nit perquè està ben condicionat per a les vetllades més fresques. Però més enllà de la seva previsible oferta gastronòmica, el que crida l’atenció d’aquest local és la incessant activitat amb què animaran la clientela fins a finals d’octubre.

Oasis Badalona

Carretera de Mataró, 38 (Badalona).Telèfon: 682.645.089.Preu mitjà (sense vi): 20 €.

Perquè et facis una idea: fins fa unes setmanes, allotjava monòlegs cada divendres (per allà han passat Toni Moog i Enrique San Francisco, per posar dos exemples il·lustres), per això se'l coneix com el xiringuito dels monòlegs. Però també és el xiringuito dels 'shows’, com els Improsopars, en els quals uns còmics inventen cada dilluns històries sovint surrealistes a partir de les paraules que els van apuntant els clients.

ELS DIMARTS, SALSA I ‘BACHATA’

Notícies relacionades

També podria qualificar-se Oasis Badalona com el xiringuito de la salsa i la ‘bachata’, perquè les nits dels dimarts munten balls de ritmes tropicals, als que acudeixen fins i tot professionals i professors de ball. I divendres i dissabtes, a partir de les 22.00 hores, un disc joquei anima la moguda mentre van sortint còctels de la barra.

TAPES, ARROSSOS I FREGITS

A nivell gastronòmic, allò que dèiem, valors segurs i variats com amanides (de burrata, vegana...), tapes (patates braves, pernil tallat a mà, musclos al vapor, croquetes), hamburgueses, torrades, arrossos, fregits (xipirons, calamars, peix fregit), carns, peixos...

Temes:

Restaurants