Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

territori 'foodie'

Black Remedy, una cafeteria moderna

Black Remedy, al Gòtic, serveix esmorzars i àpats saludables i un bon cafè d'especialitat

Ferran Imedio

Black Remedy, una cafeteria moderna

KARINA GONZALEZ

ELS TEMPS GASTRONÒMICS han canviat definitivament. Si abans eres gurmet, ara ets ‘foodie’. I això vol dir que beuràs ‘specialty coffee’ i sucs ‘cold pressed’, que demanaràs qualsevol plat que sigui 'healthy' i que només faràs cas d’una carta de postres que inclogui ‘carrot cakes’. No hi ha problema a Black Remedy perquè ofereix tot això i més. És una cafeteria d’allò més moderna en el fons (ho hem dit, una proposta gastronòmica molt actual) i en la forma (interiorisme industrial més aviat càlid, neons per donar-li vida, cadires de disseny, taules altes i baixes, finestrals tan amplis com el local...).

Malgrat el que pugui semblar, no hi ha tant de  postureig en aquest establiment a tocar de l’ajuntament de Barcelona. Perquè aquí elaboren cada plat amb cura i productes que compren a proveïdors locals.

Per exemple, fumen la carn (sigui de porc, pollastre o vedella) al pis que tenen a baix i molen el seu propi cafè, arribat del Brasil. Tot és casolà, postres incloses, de manera que es nota en cada mossegada.

Black Remedy

Carrer de la Ciutat, 5.
 Telèfon: 93.461.92.12.
 Preu mitjà: 12-15 €.

ESMORZARS, AMANIDES, ENTREPANS...

La carta està composta per esmorzars (hi ha una torrada d’alvocat i dos ‘bowls’), tres amanides, un apartat de ‘paninis’ amb embotits italians i un altre d’ous (escalfats, trencats, en cocotte...), entrepans talla XXL (el de porc fumat durant 15 hores amb salsa barbacoa lleugerament picant és de nota) i postres (pastissos com l’esmentat pastís de pastanaga, croissants, ‘muffins’...). Per beure, sucs premsats en fred, llimonades casolanes, cerveses artesanes, quatre vins (un dels quals és ecològic), tes i uns sensacionals cafès d’especialitat.
 

Temes: Restaurants