territori 'foodie'

Black Remedy, una cafeteria moderna

Black Remedy, al Gòtic, serveix esmorzars i àpats saludables i un bon cafè d'especialitat

black-remedy

black-remedy / KARINA GONZALEZ

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

ELS TEMPS GASTRONÒMICS han canviat definitivament. Si abans eres gurmet, ara ets ‘foodie’. I això vol dir que beuràs ‘specialty coffee’ i sucs ‘cold pressed’, que demanaràs qualsevol plat que sigui 'healthy' i que només faràs cas d’una carta de postres que inclogui ‘carrot cakes’. No hi ha problema a Black Remedy perquè ofereix tot això i més. És una cafeteria d’allò més moderna en el fons (ho hem dit, una proposta gastronòmica molt actual) i en la forma (interiorisme industrial més aviat càlid, neons per donar-li vida, cadires de disseny, taules altes i baixes, finestrals tan amplis com el local...).

Malgrat el que pugui semblar, no hi ha tant de  postureig en aquest establiment a tocar de l’ajuntament de Barcelona. Perquè aquí elaboren cada plat amb cura i productes que compren a proveïdors locals.

Per exemple, fumen la carn (sigui de porc, pollastre o vedella) al pis que tenen a baix i molen el seu propi cafè, arribat del Brasil. Tot és casolà, postres incloses, de manera que es nota en cada mossegada.

Black Remedy

Carrer de la Ciutat, 5. Telèfon: 93.461.92.12. Preu mitjà: 12-15 €.

ESMORZARS, AMANIDES, ENTREPANS...

Notícies relacionades

La carta està composta per esmorzars (hi ha una torrada d’alvocat i dos ‘bowls’), tres amanides, un apartat de ‘paninis’ amb embotits italians i un altre d’ous (escalfats, trencats, en cocotte...), entrepans talla XXL (el de porc fumat durant 15 hores amb salsa barbacoa lleugerament picant és de nota) i postres (pastissos com l’esmentat pastís de pastanaga, croissants, ‘muffins’...). Per beure, sucs premsats en fred, llimonades casolanes, cerveses artesanes, quatre vins (un dels quals és ecològic), tes i uns sensacionals cafès d’especialitat.

 

Temes:

Restaurants