Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

fogons sense parar

5 restaurants oberts a l'agost

Perquè no et quedis amb gana davant d'un cartell de «Tancat per vacances», triem 5 bons restaurants de Barcelona que obren aquest mes

On Barcelona

5 restaurants oberts a l'agost

CARLOS MONTANYES

“Tancat per vacances” és un cartell que et pot deixar amb molta gana. Perquè no t’emportis cap disgust, hem seleccionat 5 restaurants de Barcelona que obren a l’agost i que són garantia de bona cuina. Aquests.


PUR

Nandu Jubany és un superdotat del seu ofici. L’excel·lència en el que va ser un mal estudiant, que hauria de servir d’estirada d’orelles a la pedagogia clàssica, que consistia a domesticar a base de normes. Estrena Pur / Impur, biestabliment que es va dir ‘Somni’ de manera provisional per respondre a la culminació d’un desig després de completar el Dakar sense trencar-se. Paret amb paret, Petit Comitè, un altre dels negocis del d’Osona.

Creat amb gust per Lagranja Design, Pur és un restaurant... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT PUR


Javier i Sergio Torres, tancats al celler, amb el menjador del nou restaurant darrere seu. ALBERT BETRAN

COCINA HERMANOS TORRES

Al petit pis de Vallcarca de Sergio i Javier Torres hi vivien set persones, la cabra Lucero, la tortuga Isaías, el canari Chipito i el pastor alemany Rocky, no el chihuahua ni el pequinès: el pastor alemany, ¡i una cabra! ¿Com podien conviure el pare, la mare, els germans grans i l’àvia Catalina amb aquell zoo? Misteris d’aquelles comunitats on els veïns es coneixien, es respectaven i s’ajudaven.

Mancats d’espai i intimitat en la infantesa, els Torres... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE COCINA HERMANOS TORRES


Jaime Santianes obre la truita de bacallà de Fismuler. RICARD FADRIQUE

FISMULER

La truita, fina, i el farcit, esponjós: bacallà al pil-pil, escuma de rovell i piperrada caramel·litzada. La millor truita de bacallà de... Aquest inamovible plat de sidreria ha sigut retocat a la recerca de lleugeresa. Voles en la catifa de Nino Redruello, Patxi Zumárraga i Jaime Santianes, fundadors els dos primers del Fismuler de Madrid (2016) i els tres, del de Barcelona.

El Jaime és un vell conegut que llueix ara... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT FISMULER


Michelle Geitgey i Niko Scimone, al menjador de Galú. RICARD FADRIQUE

GALÚ

Em va agradar la improvisació perquè era rica i tenia sentit: un risotto imaginat a partir d’un 'arancini alla siciliana', aquestes croquetes d’arròs farcides de carn que poden ser una pedrada a l’estómac a mans matusseres. Niko Scimone (Palermo, 1988), el cuiner i amo de Galú, em va explicar que... CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT GALÚ


La sala del restaurant Línia, a l’Hotel Almanac.DANNY CAMINAL


LÍNIA

F

CLICA AQUÍ PER LLEGIR MÉS SOBRE EL RESTAURANT LÍNIA

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.

RECOMENDAMOS