la recepta de la meva vida

Recepta de remenat d'ou i pa amb tomàquet

"Aquest plat senzill i deliciós em transporta a quan era un nen i la meva àvia m'ensenyava a cuinar. Ara en disfruto amb els meus fills, que ho adoren tant com jo»

huevos-revueltos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Dani Roca (Barra Alta)

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

- 2 ous de proximitat (per assegurar-te que són frescos)

- Un rajolí d’oli d’oliva verge extra

- Sal i pebre

- 2 llesques de pa

- 1 tomàquet madur per untar 

ELABORACIÓ

1. 1.En un bol, trenqueu els ous, deixeu-los sense batre i afegiu-hi una mica de sal i de pebre.

2. 2.Poseu una paella antiadherent al foc amb un rajolí d’oli d’oliva i deixeu escalfar a foc viu. Quan l’oli estigui ben calent, incorporeu-hi els ous.

3. 3.Deixeu que la clara cogui primer, gairebé com si féssim uns ous ferrats, però (i és important) sense trencar el rovell. Quan la clara estigui gairebé feta, aparteu la paella del foc.

Notícies relacionades

4. 4.Amb la calor residual, acabeu el remenat removent amb una espàtula, barrejant la clara i el rovell i deixant entreveure els dos colors (el blanc de la clara i el groc del rovell). En aquest punt, l’ou estarà melós i a punt per menjar.

5. Tallar llesques de pa i untar-les amb tomàquet, oli d’oliva i sal. Incorporeu el remenat a sobre de les llesques. ¡I ja estarà preparat per disfrutar-lo!