¡A L'AIGUA, 'FOODIES'!

4 piscines on menjar de luxe

Et proposem 4 piscines d'hotel on combinar capbussades i àpats a parts iguals

juan-carlos

juan-carlos / RICARD FADRIQUE

3
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Arribat el mes de juny, cal anar pensant més en el banyador que en els pantalons o la faldilla. Oblida la platja, la sorra i la carmanyola. Et proposem una cosa més còmode i glamurosa: piscines de luxe on combinar capbussades i àpats a parts iguals. Per remullar-te i fer-te salivar.


1. PUROBEACH

La primera piscina en inaugurar la temporada ha sigut la de l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona (passeig del Taulat, 262-264), i potser sigui l’última en tancar, perquè estarà oberta fins al 26 d’octubre. Purobeach, que així s’anomena el seu espai d’aires ètnics de 2.800 metres quadrats ubicat en la segona planta de l’establiment, ofereix al seu restaurant una cuina fresca que té sabor a fusió de cultures en el menú internacional anomenat M3 (perquè tres són les ciutats que l’inspiren, els noms de les quals comencen per ema: Miami, Marràqueix i Melbourne). Amanides; tiradito de salmó i alvocat; cebiche de llagostí; llagosta a la graella; ‘wok’ d’arròs indonesi amb pollastre satay, gambes i truita; pop a la graella; costella de porc a la barbacoa... També pots picotejar a la terrassa-bar (fins i tot hi ha un altre bar a l’interior). Per beure, a més de vins, hi ha còctels i ‘smoothies’, que pots prendre remullant-te els peus a l’aigua o descansant en una de les 86 hamaques que envolten la piscina. De fons, música down beat, house techno, groove, lounge, deep house i nu disco, segons l’hora del dia. Ah, i si et ve de gust, et poden fer un massatge. Un conjunt d’atractius que han convertit Purobeach en un dels 20 millors ‘beach clubs’ del món, segons la revista ‘Comte Nast Traveler’. 


2. WET DECK I SUN DECK

L’Hotel W ofereix la possibilitat de donar-te unes capbussades a la Wet Deck a partir de les 20.00 hores entre juny i agost mentre disfrutes d’una carta a base d’amanides, ‘poke bowls’, hamburgueses, sandvitxos i altres plats lleugers com els rotllets vietnamites amb verdures, fideus d’arròs i salsa de cacauets. Per beure, xampany, cava, vi, sangria, cervesa, refrescos, còctels i ‘smoothies’. I tot això, amb la platja i l’‘skyline’ de Barcelona davant dels teus ulls. És l’opció més assequible. Perquè si no ets hoste i vols menjar a qualsevol hora en aquesta piscina o en la més exclusiva Sun Deck (infinita i una mica més apartada), has de llogar una ‘cabana’, un espai semiprivat amb televisió, minibar i fins i tot jacuzzi amb capacitat per a 6 o 14 persones que permet passar tot el dia a la piscina. També a la Sun Deck tens la mateixa oferta gastronòmica. 


Les taules i la piscina del Pool Restaurant & Loung, a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I.RICARD FADRIQUE

3. POOL RESTAURANT & LOUNGE

Notícies relacionades

Fairmont Rey Juan Carlos I té diversos restaurants. I un d’ells és el Pool Restaurant & Lounge, amb una carta de menjar informal i la piscina més gran dels hotels de Barcelona. Serveix plats senzills i mediterranis amb aires italians, on destaquen les focaccies, les amanides César i ‘caprese’ i la ‘tagliata’ de vedella. Per beure, còctels, xampany i vins. La cuina obrirà tots els dies a partir del 16 de juny, de 12.30 a 16.00 hores, però la piscina estarà oberta en ‘mode lounge’ de 10.00 a 20.00. Si et vols banyar, has de pagar per l’ús de la piscina: 25 euros (10 euros els nens de fins a 12 anys). Hi ha gandules i llits balinesos, que costen 80 euros al dia i inclouen dues entrades a la piscina, dues copes de xampany i un plat de fruita.


4. INFINITY POOL & LOUNGE

Per estrenar la Infinity Pool & Lounge de l’Hotel Arts, la segona piscina (en aquest cas, infinita) de l’establiment, caldrà esperar fins al 22 de juny. Qui vulgui menjar alguna cosa podrà fer-ho a partir de les 19.30 hores al ritme de la música d’un ‘dj’ o d’algun cantant en directe. La carta, molt senzilla, comptarà amb una selecció de xarcuteria (pernil i llom ibèrics, xoriço, mini fuets amb ‘regañás’), una taula de formatges (comté, parmesà, fourme d’Ambert i manxec amb ‘grissinis’), plats d’orient mitjà (hummus, ‘mutabbal’, olives marinades, fulles de vinya, pa de pita) i fumat (salmó i anguila fumats amb blinis i formatge crema). De postres, broqueta de fruita fresca, ‘macarons’, fruits del bosc, núvols. Lleugeret, per si et dones una capbussada. Hi ha xampany, vins i còctels. Si et quedes amb gana, sempre pots eixugar-te i desplaçar-te uns metres més enllà per menjar als restaurants Arola o Marina, que té davant l’altra piscina de l’hotel. 

Temes:

Restaurants