fonda actualitzada

Fismuler, xup-xup modern

El restaurante Fismuler, en el Hotel REC, trata de replicar en Barcelona el éxito que tiene en Madrid gracias a su cocina de mercado desenfadada

fismuler

fismuler

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

A Madrid, Fismuler triomfa amb la seva cuina de mercat ben treballada a base de producte de qualitat i proximitat. Així que, ¿per què no ho hauria de fer a Barcelona? A aquesta pregunta retòrica volen respondre amb fets els responsables del restaurant, Nino Redruello, Patxi Zumárraga i Jaime Santianes. I per a això s’han instal·lat als baixos de l’Hotel REC, ocupant un espai tan ampli com confortable i lluminós.

L’aposta gastronòmica és aparentment senzilla, com els enunciats de la seva carta, que canvia diàriament en funció del que hi ha aquell dia al mercat; gairebé sempre de quilòmetre zero. I diem aparentment senzilla perquè hi ha molt chup-chup en cada plat i fins i tot, encara que gairebé no ho sembli, tècniques modernes quan el producte ho requereix, com és el cas del pollastre de granja marinat i a la graella, prèviament cuit a baixa temperatura. Això sí, aquí no hi ha fregidora. Gust saludable.

Fismuler

Carrer del Rec Comtal, 17 Telèfon: 93.514.00.50 Preu mitjà (sense vi): 35-40 €

Notícies relacionades

¿Plats? L’eriçó de mar amb espuma de mol·luscos, pa torrat i envinagrat de nap; el tiradito de dorada semicurada amb ametlla i raïm; la minestra (calenta) de beines verdes (mongetes kenya, planes i perona, tirabecs, pèsols, faves) amb una salsa de menta i velouté de verdures; els cigrons amb tendó de vedella, albergínia rostida i demi-glace de carn...

Un altre dels ganxos de Fismuler és l’oferta líquida: hi ha vins per copes, begudes casolanes (llimonada, rebujito, sidra amb gingebre, sangria de cava...) en copa o gerra, i cafè de pot. Ah, i còctels elaborats amb destil·lats que maceren ells mateixos, com la ginebra amb poma rostida i el whisky amb ametlla blanca. Una bona proposta per disfrutar de les actuacions en directe que acullen gairebé cada nit.