la recepta de la meva vida

Recepta de musclos amb crema de llet

Odkhuu Erdenebayar: "És un plat molt especial perquè amb aquesta recepta vaig superar les proves per entrar a 'Masterchef"

Odkhuu Erdenebayar, del restaurant Odkhuu’s Kitchen, explica la recepta els musclos amb crema de llet. / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
Odkhuu Erdenebayar (Odkhuu's Kitchen)

INGREDIENTS PER A 3 PERSONES

- 1 kg de musclos

- 250 ml de vi blanc

- 1 porro

- 5 g de coriandre

- 50-70 g de mantega

- 40 ml de nata líquida

- Sal i pebre


ELABORACIÓ

1. Bullim els musclos amb vi blanc durant 3-4 minuts perquè s'obrin.

2. Retirem el líquid de la cocció dels musclos.

3. Tallem el porro a làmines fines i el fregim amb la mantega i la nata. Hi afegim el coriandre i ho salpebrem al gust.

Notícies relacionades

4. Aboquem el porro amb la crema a l'olla dels musclos.

5. Ho servim al plat.

Temes:

Cuiners