la recepta de la meva vida
Recepta de musclos amb crema de llet
Odkhuu Erdenebayar: "És un plat molt especial perquè amb aquesta recepta vaig superar les proves per entrar a 'Masterchef"
Odkhuu Erdenebayar, del restaurant Odkhuu’s Kitchen, explica la recepta els musclos amb crema de llet. /
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
- 1 kg de musclos
- 250 ml de vi blanc
- 1 porro
- 5 g de coriandre
- 50-70 g de mantega
- 40 ml de nata líquida
- Sal i pebre
ELABORACIÓ
1. Bullim els musclos amb vi blanc durant 3-4 minuts perquè s'obrin.
2. Retirem el líquid de la cocció dels musclos.
3. Tallem el porro a làmines fines i el fregim amb la mantega i la nata. Hi afegim el coriandre i ho salpebrem al gust.
Notícies relacionades4. Aboquem el porro amb la crema a l'olla dels musclos.
5. Ho servim al plat.
Temes:
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)