SOFÀ I SAFATA

Un llibre de receptes per menjar igual que en la teva sèrie favorita

'Cocina friki' recull receptes inspirades en plats i begudes que apareixen en pel·lícules, llibres, sèries i videojocs

juego-tronos

juego-tronos

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Probablement, no hi ha millor plaer gastronòmic per a un gurmet que segueixi una sèrie o sigui fan d’alguna pel·lícula que mirar la seva producció favorita menjant els plats que assaboreixen els seus personatges. Amb aquesta idea al cap, l’escriptora i cuinera Cassandra Reeder ha escrit 'Cocina friki' (Libros Cúpula), un compendi de 50 receptes inspirades en els plats i les begudes que apareixen en films, sèries, llibres videojocs.

Pastís de carn i béicon que tant reconforta Jon Neu, de 'Joc de trons'. BILL MILNE

Els fideus de drac blanc de 'Blade runner', la pizza 'gyoza' de 'Les tortugues ninja', el pollastre de Los Pollos Hermanos de 'Breaking bad', el llom amb salsa 'cumberland' de fruites vermelles de 'Hannibal', els pastissets de llavors d’'El Senyor dels Anells', el pastís de cireres de Norma de 'Twin peaks', el pastís de roca de 'Harry Potter', el vi de sang de 'Star Trek', la llet de rosella de 'Joc de trons', el suc de Jawa de 'Star Wars', el daiquiri de plàtan de 'Doctor Who'...

Reeder no és una principiant, ja que fa gairebé 10 anys que alimenta el seu blog, www.geekychef.com, amb aquesta fórmula que té tants seguidors i que es va convertir en un primer llibre el 2014 que es va editar en anglès. Ara arriba el segon, que s’ha traduït al castellà.

Aigua d'Ent, que apareix al segon llibre de la trilogia d''El Senyor dels Anells'. BILL MILNE

Notícies relacionades

Les receptes (hi ha de tot: entrants, aperitius, guarnicions, sopes, guisats, plats principals, pastissos, 'cupcakes', begudes amb alcohol i sense) estan explicades de manera senzilla per fer real el que és pura fantasia.

I sempre estan contextualitzades perquè el seguidor de cada ficció vagi salivant abans, durant i després de preparar el plat, mentre hi clava queixalada mirant aquella pel·lícula o llegint aquell capítol.