SELECCIÓ INTERNACIONAL

5 bons restaurants exòtics de Barcelona

Eddie Arola, del restaurant rus Ekaterina, escull els seus 5 restaurants de països llunyans favorits

santisimo-agave

santisimo-agave

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Eddie Arola, copropietari del restaurant rus Ekaterina té un paladar viatjat. Li agrada tastar coses d’aquí i d’allà, ja sigui agafant un avió o visitant establiments d’altres països a Barcelona. Aquesta és la seva selecció "per a gent senzilla, no milionària".


1. SANTÍSIMO AGAVE 

Un local amb ànima i uns deliciosos 'tacos' amb 'tortitas' de blat de moro

"Gairebé sembla un bar musical, però és una 'mezcalería' restaurant on tant pots menjar alguna cosa com prendre un còctel. El propietari aporta un caliu i una personalitat especial al local, i per això té ànima. I a més cuina uns 'tacos' amb unes 'tortitas' de blat de moro molt bons i improvisa delícies 100% mexicanes per picar. A Viladomat, 49".


Sala del restaurant Thai Thai. FACEBOOK

2. THAI THAI

El més semblant a Tailàndia

"He anat dues vegades a Tailàndia i m’encanta la seva cuina. I com que valoro l’autenticitat, crec que aquest restaurant del carrer de Villarroel, 68 serveix els plats més semblants als que es mengen al país asiàtic. A més, l’ambient és agradable".


'Momos' del restaurant Mount Everest. FACEBOOK

3. MOUNT EVEREST

Cuina casolana nepalesa

"Només he anat una vegada a aquest restaurant nepalès i em va agradar moltíssim: fan una cuina casolana tan autèntica com senzilla i assequible... I em queda el record inesborrable d’un 'momo' farcit de carn boníssim. Està situat al carrer de Viladomat, 80".


L'interior de Bollywood. FACEBOOK

4. BOLLYWOOD

Per tenir una idea de la cuina índia

"Des que me’l va recomanar un amic de Bangladesh, hi he anat diverses vegades. Soc fan de la cuina índia, i gràcies als seus menús amb molts plats (també per a vegetarians) et pots fer una bona idea de la seva gastronomia. És a l’avinguda de les Drassanes, 27-29".


Llagostins en tempura de Bun Sichi. FACEBOOK

5. BUN SICHI

Un japonès molt familiar i autèntic

Notícies relacionades

"Li vaig preguntar a un client meu, un gurmet japonès, per tres japonesos que no dirigissin xinesos ni coreans. I em va recomanar aquest (passatge de Pellicer, 20). És molt familiar, serveix una cuina molt autèntica... Les seves tempures, excel·lents".