On Catalunya

LOVE IS IN THE AIR

5 restaurants romàntics per Sant Valentí

Seleccionem establiments de Barcelona on dinar o sopar amb la teva parella que t'enamoraran

zinbar

zinbar

2
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Has quedat amb la teva parella per celebrar Sant Valentí però encara no saps a quin restaurant anar. Potser algun d'aquests cinc establiments t'enamoraran... Les vistes amb dues estrelles Michelin de Dos Cielos, la calidesa de La niña de mis ojos (amb aqueste nom ja ho està dient tot), l'elegància de Rilke (les motllures, els velluts, les vidrieres, el jardí amb una reproducció de la Venus de Milo), la suggerent sofisticació marroquina de Zinbar, el glamur (i la marxa posteriror) de Feroz. Tria quin és el teu restaurant romàntic.


1. ZINBAR

El tòpic sempre traeix. Si vas a menjar o a sopar a un restaurant marroquí t'imagines que et plantaran a la taula un cuscús, un tagín, una harira... I l'ambientació del local tindrà moltíssimes referències que et recordaran que has entrat en el país magribí. No és el cas de Zinbar (Balmes, 159). Un escenari... Llegiu-ne més sobre el restaurant Feroz


Una de les sales de La niña de mis ojos. JOANNA NOGUERA

2. LA NIÑA DE MIS OJOS

Es diu La niña de mis ojos i té afició a fer jocs gastronòmics. Serveixi l'associació d'idees per resumir la intenció d'aquest nou restaurant ubicat a la zona alta de Barcelona (carrer de Laforja, 83), on mana el xef Jaime Orobitg, un home que va treballar a Masia Sant Cugat i que juga a la cuina amb... Llegiu-ne més sobre el restaurant La niña de mis ojos


Rafa Peña i Jaime Tejedor, de Rilke. JOAN CORTADELLAS

3. RILKE

El poeta Rainer Maria Rilke (1875-1926) dona nom a aquest principal del carrer de Mallorca que en el passat va ser el restaurant Beltxenea. Pregunto sobre el nom a Enric Rebordosa, del Grup Confiteria,que amb el Grup Kafka han reformat aquesta meravella amb subtilesa. El que és vell és nou sense estridències. La resposta està en... Llegiu-ne més sobre el restaurant Rilke


Els germans Torres, Javier i Sergio, a la terrassa del restaurant Dos Cielos. MÒNICA TUDELA

4. DOS CIELOS

Notícies relacionades

Parlar d'ingredients en cuina és com parlar de formigó en arquitectura. És impossible alçar qualsevol cosa sense ells, encara que agafar-se a aquesta base i deïficar-la és exagerar i falsejar la realitat. Tota cuina és de producte, encara que no tots els productes donen bona cuina. Els germans Torres, Sergio i Javier, es concentren en... Llegiune- més sobre el restaurant Dos Cielos


Un dels menjadors de Feroz. FERRAN IMEDIO

5. FEROZ

El restaurant Tuset va tancar. Una pèrdua que s'ha solucionat ràpidament amb Feroz, un establiment que fa de l'elegància en el plat i en l'interiorisme les seves senyes d'identitat, i que adorna amb una oferta que va més enllà amb cocteleria i sessions de discjèquei en directe de dimecres a dissabte fins a les 3 de la matinada. És el que toca a... Llegiu-ne més sobre el restaurant Feroz