la recepta de la meva vida
Recepta de 'baghrir' de Youssef El Mazari
«És un clàssic que preparaven les àvies (llavors les feien sobre fang calent). Em recorda el lloc d'on vinc: el Marroc»
INGREDIENTS PER A LA CREP
- 300 g d’aigua tèbia
- 300 g sèmola de blat
- 8 g de sal
- 10 g de llevat químic (Royal)
- 6 g de llevat fresc de forner
- 1 ou
PREPARACIÓ PER A LA CREP
1. En un recipient de la batedora hi posem tots els ingredients i ho batem fins a obtenir-ne una textura homogènia.
2. Ho deixem fermentar durant 45 minuts a temperatura ambient (18-20 graus).
3. Passat aquest temps, escalfem una paella antiadherent i amb l’ajuda d’un cullerot hi anem afegint la barreja seguint la tècnica de la crep. Ha de quedar blanca i no donar-li la volta.
4. Una vegada cuites les hem de tapar amb un drap per conservar-les millor.
INGREDIENTS PER A LA SALSA
- 30 g de mantega
- Ratlladura d’una llimona
- Ratlladura d’una taronja
- 1 cullerada de mel
ELABORACIÓ
1. Ho barregem tot, ho escalfem fins a fondre la mantega i ho reservem.
2. Escalfem una quantitat de la salsa i la utilitzem per escalfar la crep.
Notícies relacionadesFINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
Hi afegim un gelat de mel i acompanyem aquestes postres amb un te verd a la menta.
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)