¿CRISI? ¿QUINA CRISI?

Els 5 millors restaurants barats de Barcelona

Seleccionem alguns establiments on menjaràs molt bé i pagaràs molt poc

zentauroepp30114023 bodega montferry180131140122

zentauroepp30114023 bodega montferry180131140122

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Quant costa trobar un bon restaurant barat a Barcelona. Recopilem els cinc que més li han agradat al nostre crític gastronòmic, Pau Arenós. Són aquests.


Capipota de Bodega Montferry. CECILIA DE FÁTIMA

1. BODEGA MONTFERRY

El gener del 2013 vaig escriure una crònica sobre Cal Marino i la bodega com a xarxa social. En aquest article citava el blog En Ocasiones Veo Bares, tapadora rere la qual trafegueja l'advocat Alberto García Moyano. Des d'aleshores, el lletrat ha passat de la teoria a la pràctica: rescata. LLEGIR MÉS


L'ànec Pequín del restaurant xinès Chen Ji. XAVIER GONZÁLEZ

2. CHEN JI

En els últims mesos he freqüentat aquest restaurant de Chinya, del Nou Barri Xinès de Barcelona, a prop de l'arc de Triomf, ja arc de totes les nostres derrotes. Els coneixedors li han posat subtítols favorables: 'xinès per a xinesos, xinès autèntic, xinès que... LLEGIR MÉS


Mani Alam, el seu germà Magid i el seu cunyat Bilal al minirestaurant. RICARD FADRIQUE

3. THE FISH & CHIPS SHOP

La cervesa de The Fish & Chips Shop és freda i es manté a una excel·lent temperatura gràcies a una copa de metall. Mani Alam, nascut a Islamabad però més adaptat a Barcelona que el carril bici, explica que al Pakistan la serveixen en aquest calze. Ja triguen a copiar-lo els que... LLEGIR MÉS


Wei, en el dilema de triar entre dos plats, que subjecten els seus pares, Xiu-Yan i Liw-U. RICARD CUGAT

4. JIAO ZI Q

Notícies relacionades

Fa uns tres lustres, Liw-U va deixar la ciutat de Fushun, a la província de Liaoning, per treballar en una fàbrica tèxtil als voltants de Barcelona. La seva dona, Xiu-Yan, i el seu únic fill, Wei, van recórrer més tard els 9.000 quilòmetres per al retrobament sota un cel de bobines. Cap dels tres membres de la família Qiu... LLEGIR MÉS


'Wonton' obert amb musclos en escabetx. FERRAN NADEU

5. LAST MONKEY

Last Monkey: l'últim mico. Així se sent, de manera irònica, Stefano Mazza, xef a la jungla de Sant Antoni. L'últim a arribar i amb una de les ofertes més sucoses on he ficat el nas últimament. Preu petit, carta petita, restaurant petit, cuina diminuta... LLEGIR MÉS