EMOJIS DOLÇOS I ANALÒGICS

Les emoticones més dolces

Christian Escribà s'inventa els 'emotipollets', pollets de Pasqua que imiten els emojis

fcasals37969753 emotipollos170407164207

fcasals37969753 emotipollos170407164207

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Del mòbil, a la boca. En lloc de teclejar i enviar una emoticona per WhatsApp, podràs regalar-la perquè no només la mirin sinó que se la mengin. Una manera més dolça, més pròxima, més original i sens dubte més analògica de comunicar-se. Christian Escribà s'ha inventat els anomenats 'emotipollets', uns pollets que imiten els gestos dels emojis que tenim als mòbils. No tots, és clar, ja que el catàleg és interminable.

«Són pollets de Pasqua amb què volem crear un nou llenguatge de xocolata. Segons l'estat d'ànim que tingui la persona, pot triar un 'emotipollet' o un altre». I es pot elegir entre sis tipus: el que plora de riure, el que posa els ullets en forma de cor com si fos un enamorat, el que sua angoixat, el que treu la llengua, el que porta ulleres de sol i el que fa l'ullet. Són peces no gaire grans que costen 25 euros.

HUMOR I CREATIVITAT

Notícies relacionades

Escribà sempre intenta sorprendre amb el seu humor i la seva creativitat pop, no només en el catàleg de mones (el casc de 'Star Wars', Frozen, Mínio, la màscara de Spider-man, Ratatouille, Hello Kitty...) sinó en les figures que exhibeix a l'aparador de la pastisseria.

Ara hi té un Ferrari Land de xocolata i, en anys anteriors, hi va mostrar rèpliques de 'clicks' de Playmobil, d'un goril·la gegant i de Messi i Cristiano Ronaldo. No es va atrevir amb la figura de Jose Mourinho que pretenia anar desfent a poc a poc amb un focus molt calent...